Puzsér gárdista egyenruhába öltöztette a Jobbik támogatásával induló, amúgy DK-s Vágó Istvánt

Vágólapra másolva!
A napokban azzal borzolta a kedélyeket Vágó István, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja, hogy - többek között - az általa hosszú évek óta folyamatosan lenácizott Jobbik támogatásával indul (ismét) önkormányzati képviselőjelöltként a XII. kerület 11-s számú választókörzetében. Erről Puzsér Róbert humoristának, az ellenzék egyik alkalmatlan főpolgármester-jelöltjének is meg van a véleménye, aminek a közösségi oldalán adott hangot.
Vágólapra másolva!

Szeptember másodikán azzal hívta fel magára a figyelmet Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök leghűségesebb fegyverhordozója, Vágó István, hogy a Facebook-oldalán bejelentette:

Forrás: FACEBOOK-VÁGÓ ISTVÁN

A körzetben a volt DK-s Kerék-Bárczy Szabolcs 2016-os távozása óta Vágó egyébként önkormányzati képviselő.

A gyurcsányista ex-kvízmester a 2014-es önkormányzati választásokon is szerepelt a pártja listáján, de akkor nem jutott be a testületbe.

Most azonban biztosra akart menni, vélhetően ezért vette igénybe az általa korábban számtalanszor lenácizott Jobbik támogatását.

Puzsér Róbert humorista, az ellenzék egyik alkalmatlan főpolgármester-jelöltje Vágó István Jobbik által támogatott indulásáról a közösségi oldalán fejtette ki véleményét.

A Ripost beszámolója alapján,

Forrás: RIPOST-FACEBOOK-PUZSÉR RÓBERT

Valljuk be, hogy jól áll a korábbi elveit teljes mértékben megtagadó ex-kvízmesternek a bomberdzseki, és nem mutat rosszul mellette a piercinges gárdista menyecske sem.

Forrás: RIPOST-FACEBOOK-PUZSÉR RÓBERT

Ahogy mondani szokás, összenőtt, ami összetartozik.