Ma temetik L.L. Juniorék kisfiát

gázolás, L.L. Junior
Budapest, 2019. augusztus 31. Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Péntek délben, a budapesti Fiumei úti temetőben búcsúznak a szülők, rokonok és a zenész rajongói a hároméves Dávidkától. A kisfiú fehér színű koporsót kap és hintón viszik a sírokhoz - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior és rokonai több ezer embert várnak a temetésre, és a Bors információi szerint mindent megtesznek, hogy botrányoktól mentesen érjen véget a szertartás. A zenész és párja viszonya ugyanis az utóbbi hónapokban nagyon elmérgesedett, közös fiuk halálának híre pedig csak tovább feszítette az indulatokat.

Mint azt az Origo is megírta, L.L. Junior volt párját hibáztatja a balesetért. Dühében, és mert úgy gondolta, hogy a nő nem tud gondoskodni nagyobbik gyerekükről, magához vette Lacikát. A kisfiúra a nagyülők vigyáznak, és ha a bíróság is úgy dönt,

ideiglenesen a zenésznek rendelhetik a gyerek felügyeleti jogát.

A zenész és volt párja tartanak tőle, hogy valaki esetleg megzavarná a gyászszertartást, ezért a nő megkérte ügyvédjét, Horváth B. Gábort, hogy legyen vele.

Az édesanya szeretne méltó módon búcsút venni gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, és szeretnénk is megelőzni" – mondta az ügyvéd a lapnak.

A gázoló is ott lesz a temetésen?

Napokkal ezelőtt a vétlen, gázoló sofőr levelet írt L.L. Juniornak, amelyben kifejezte részvétét. A 76 éves férfit tanúként hallgatta ki a rendőrség, majd megállapították, hogy szabályosan közlekedett, amikor a hároméves gyerek, a tilos jelzés ellenére kiszaladt elé az útra.

A férfi teljesen összeroppant a halálos baleset után.

"Bár ügyfelemet tanúként hallgatták meg, és büntetőjogi felelőssége nem merült fel, találkozni nem szeretne a szülőkkel. Ő is gyászol, és a levelében már elmondott mindent. Arról nincs információm, hogy a temetésre elmegy-e" - mondta a férfi ügyvédje, Janklovics Ádám a Bors megkeresésére.

Néhány másodperc alatt történt

Az énekes hároméves kisfia múlt szombaton szenvedett halálos balesetet, miután Zuglóban egy autó halálra gázolta. A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt. A gyerek az anyjával, a testvérével és az anyjuk barátnőivel volt egy rendezvényen. Hazafelé kitépte magát anyukája kezéből és kiszaladt az úttestre.