Vágólapra másolva!
Amíg neje hátulról befogta a férfi szemét, addig a lánya egy hegyes késsel nyakon szúrta, majd a védekezni próbáló apját még darázsirtó spray-vel is arcon fújta. Akkor sem hagyták abba, amikor a férfi megpróbált elmenekülni, utánaeredtek és még autóval is elgázolták.
Vágólapra másolva!

A támadás előtt néhány évvel a most 19 éves fiatal nő kapcsolata megromlott az édesapjával és aztán egyre rosszabbá vált. Emiatt azokban az időszakokban, amikor a lánya otthon volt, a férfi átmenetileg el is költözött otthonról.

Tavaly ősszel, szeptember 18-án 20.30 körül a férfi belépett a bölcskei családi házába. Az akkor 47 éves felesége és a lánya ugyanis azzal hívták fel, hogy szeretnének vele kibékülni. Mivel az előzmények miatt az áldozat furcsának találta a hívást, a fiá nak is megemlítette.

A vádlottak közölték a házba lépő férfival, hogy meglepetésük van számára.

A felesége hátulról befogta a szemét, a lánya pedig egy hegyes késsel nyakon szúrta, majd a védekezni próbáló apját darázsirtó spray-vel arcon is fújta.

Amikor a férfi ki akart menekülni a házból, felesége egy odakészített gumikalapáccsal kétszer, hátulról, fejbe ütötte.A férfi még mindig magánál volt. Sőt, az adrenalin hatására futni is tudott. Több utcán át üldözte a lánya, miközben a felesége autóval hajtott utánuk. A lányuk mellett elhaladva

az asszony fékezés nélkül, hátulról elütötte a férfit, aki a motorháztetőre, majd a szélvédőre csapódott, végül az út menti árokba esett.

A két nő azonnal elhagyta a helyszínt anélkül, hogy meggyőződtek volna róla él-e még a férfi.

Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett. Mivel a nyakonszúrásnál a kés igen közel haladt el a nyaki verőér mellett,

az, hogy nem halt meg, csak a véletlenen múlott az orvosszakértő szerint.

A Tolna Megyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a 48 éves nő és 19 éves lánya ellen.A vádirat szerint a vádlottak a bűncselekményt társtettesekként valósították meg. Az ügyészség velük szemben fegyház fokozatú szabadságvesztés büntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától eltiltásukat szorgalmazza a Szekszárdi Törvényszéknél.