Eltemették L.L. Junior kisfiát

LL Junior kisfiának temetése, Fiumei úti temető 2019.09.06.
Vágólapra másolva!
Péntek délben elkezdődött L.L. Junior kisfiának, Dávidnak a temetése a budapesti Fiumei úti sírkertben. A szertartásra a gyászoló családon kívül rengeteg ismert ember érkezett. A gyászolók a család kérésére mind fehér ruhában érkeztek a helyszínre. 
Vágólapra másolva!
LL Junior kisfiának temetése, a család kérése volt, hogy mindenki fehér ruhában jelenjen meg Fotó: Polyák Attila - Origo

L.L. Junior kisfiának temetése ma délben kezdődött el. A temetés egy része nyilvános volt, erről korábban a zenész írt közösségi oldalán.

A szertartásra több százan érkeztek, a búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenélt Dávid emlékére, akit hófehér hintóval, hófehér lovakkal vittek a sírhelyhez.

Az édesapa mindenkit arra kért, hogy mivel imádott, hároméves kisfia „már az Úr mellett van a mennyországban", hogy hófehér ruhában jelenjen meg a temetésen - írja a Bors.

Elsőként a család érkezett meg a sírkertbe, később a családtagokon kívül számos barát, köztük hírességek, a zenész barátai, ismerősei is délelőtt fél tizenegy körül, úgy mint Mága Zoltán, Fásy Ádám, Zámbó Árpy és családja, Gáspár Gyöző és családja, valamint Pintér Tibor barátnőjével.

Fásy Ádám Fotó: Polyák Attila - Origo

A ravatalozó előtt foglaltak helyet a gyászoló hozzátartozók, L.L. Junior mellett jelenlegi párja, Körtvélyesi Kinga is ott volt.

Nem sokkal fél tizenkettő után kihozták a kis, hófehér koporsót a gyászolók elé. A ravatalozó előtt több száz fős gyászoló tömeg gyűlt össze, a kivetítőn folyamatosan képeket láthattak Dávidkáról. Háromnegyed 12 előtt pár perccel megérkezett Dávid édesanyja, Csilla is. Láthatóan nagyon rosszul volt, L.L. Junior, akivel nem volt felhőtlen mostanában a viszonyuk, hozzálépett és vigasztalóan beszélt hozzá - írja a Blikk.

L.L. Junior vigasztalja volt párját, Csillát Fotó: Polyák Attila - Origo

Több egyházi személy is beszédet mondott, Száva László, Bajor Tamás, és a gyülekezet vezetője, Németh Sándor is. Mága Zoltán hegedűművész játszott a beszédek után, majd odalépett a koporsóhoz, és meghajolt.

L.L. Junior édesanyja, Dávidka nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, majd a gyásztól összeesett, L.L. Juniorék segítették fel

- írja a Blikk.

L.L. Junior édeasanyja unokája koporsójánál Fotó: Polyák Attila - Origo

Háromnegyed egykor a koporsót elhelyezték a hintóra, amit két fehér ló húzott. A zenész és volt párja Csilla megtörten, egymásba kapaszkodva indultak a hintó után.

A hófehér koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba, végső nyughelyére.

A megtört zenész és a kisfiú édesanyja zokogott a sírnál, miközben a búcsúbeszéd elhangzott.

A Blikk azt írja, a szertartás végén L.L. Junior és édesanyja elindultak a sírhelytől, Csilla ekkor már nem tartott velük, jóval mögöttük haladt, és más kísérte el a helyszínről valamint külön-külön autóval is távoztak a sírkertből.

Ahogy azt a család kérte, a menet elindulása után már nem készíthetett hang-, videó- és fényképfelvételeket a sajtó.

Ahogy arról korábban is írtunk, L.L. Junior kisebbik fiát, a mindössze hároméves Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy autó augusztus 31-én kora este. Az édesanya állítása szerint kézenfogva sétált a kisgyerekkel, amikor Dávid hirtelen kirántotta a kezét és kiszaladt a zebrára. A baleset óta a zenész és volt párja, Csilla között nagyon elmérgesedett a helyzet, a zenész az anyát okolja közös gyermekük halááért. L.L. Junior második kisfia 2015 szeptemberében született, Dávid nemsokára ünnepelte volna a negyedik születésnapját.