Jogsértő módon kampányol a baloldal Szombathelyen

Vágólapra másolva!
Jogvédett hirdetési szerkezetet tulajdonítottak el a szombathelyi szocialisták Nemény András polgármesterjelölt vezetésével, ráadásul a kihelyezett hirdetések balesetveszélyesek is, erről az Origo írt először.  A Fidesz közleményben szólította fel Nemény Andrást, az MSZP és Gyurcsány Ferenc szombathelyi jelöltjét, hogy lépjen vissza a választástól.
Vágólapra másolva!

Nemény András, az MSZP és Gyurcsány Ferenc jelöltje Szombathelyen olyan szabadalommal védett plakáttartó szerkezeteket másolt le és helyezett ki, melyre nem volt engedélye - emlékeztet a Fidesz közleménye.

"Nemény és bandája képes volt politikai haszonszerzésből olyan olcsó, balesetveszélyes másolatokat kihelyezni, amelyek bármikor letörhetnek és a járókelőkre eshetnek.

A szocialista utódpártok jelöltjei sem a hazugságtól, sem a gyűlöletkeltéstől, sem a lopástól nem riadnak vissza, hogy megszerezhessék a hatalmat városunkban. Ebből is látszik, hogy Czeglédy Csaba újbóli színre lépése Nemény András csapatában milyen hatással van a szocialisták kampányára.A következő kérdésekre várunk válaszokat Nemény Andrástól:

  • Valóban ellopta egy másik cég szabadalommal védett termékét?
  • Tudta-e, hogy az engedély nélkül lekoppintott plakáttartó szerkezetek balesetveszélyesek is?

Felszólítjuk Nemény Andrást, az MSZP és Gyurcsány Ferenc jelöltjét, ha nem képes jogszerűen, tisztán kampányolni, akkor inkább fejezze be politikai ámokfutását, és lépjen vissza a jelöltségtől - írja a Fidesz közleményében.