Lángost, krémsajtot és kertitörpét is lopott egy férfi a falujában élőktől

Vágólapra másolva!
Egy Heves megyei férfi több mint hússzor lopott meg embereket az alig 600 lelket számláló falujában. Mindent vitt, amit tudott, egyszer egy asszonyt alvás közben rabolt ki, a párnája alól vette ki a pénzét.
Vágólapra másolva!

A férfi falusi családi házakba tört be, ahonnan pénz mellett válogatás nélkül vitt minden mozdítható tárgyat. Attól sem riadt vissza, hogy a ház tulajdonosa otthon van.

Tavaly novemberben az egyik éjjel belopózott az egyik helyi asszony hálószobájába. Kiszemelt áldozata már aludt, amikor a feje mellől kilopott a pénztárcájából 25 ezer forintot. Tanulva ebből az esetből, az asszony ezek után

már a párnája alatt tartotta a pénzét. A hozzá rendszeren visszatérő tolvaj onnan is kilopott 25 ezer forintot több részletben.

Egy másik asszony házába úgy jutott be fényes nappal, hogy a kémlelőablakon keresztül kinyitotta a bejárati ajtót és bement a szobába. Eltett 5 ezer forintot, valamint egy krémsajtot, két lángost és egy csomag dohányt. Az asszony közben végig otthon aludt, nem ébredt fel.

A tolvaj fél év alatt több százezer forint értékben lopott el különböző holmikat a helyiektől.

Volt közte műszaki cikk, bicikli, telefon, fűnyíró, láncfűrész, gázpalack, kályhacső, tűzifa, építőanyag, ruhanemű, élelmiszer és sok minden más, valamint négy kerti törpe.

A rendőrség idén júliusban fogta el a férfit, aki most is bűnügyi felügyelet alatt áll. Az ügyészség többek között lopással és betöréssel vádolja, és javasolja a börtönbüntetését.