Ezt kéri a bírótól a gyászoló L.L.Junior

L.L. Junior sírva videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére
Vágólapra másolva!
A zenész azt szeretné, ha Csilla csak egy gyámügyi szakemberrel együtt találkozhatna idősebb fiukkal, azután, hogy a hétvégén a nő felügyeletére bízott 3 éves kisebbik gyereküket, Dávidkát, halálra gázolta egy nyugdíjas Zuglóban. Előbb viszont pszichológiai vizsgálatot kért az egész családnak.
Vágólapra másolva!

A zenész ügyvédje már benyújtotta a bíróságra a kérését tartalmazó iratokat.

L.L. Junior sírva, videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Ügyfelem minden lelkierejét összeszedte, majd elment egy kormányablakba, hogy kikérje Dávid születési anyakönyvi kivonatát. Már csak ez hiányzott ahhoz, hogy beadhassam

a szülői felügyeleti jog iránti keresetünket,

amit így a mai nappal meg is tettem. Innentől kezdve a bíróságnak nyolc napja van, hogy döntést hozzon, és kétségem sincs afelől, hogy az elsőszülött gyermek hivatalosan is az ügyfelemhez kerül az eljárás végéig.

Azt is kérjük a bíróságtól, hogy ameddig mindhárman nem esnek át egy pszichológiai vizsgálaton,

addig az édesanya csak egy gyámügyi szakember jelenlétében találkozhasson Lacikával" – idézte a Bors a Ripostnak nyilatkozó dr. Mester Csaba ügyvédet.

Ahogy írtuk, a zenész kisebbik fiát gázolta halálra egy autó Zuglóban a hétvégén. Szülei között azóta elmérgesedett a helyzet. L.L. Junior egyértelműen a gyerek anyját hibáztatja a 3 éves kisfia haláláért, és azt szeretné, ha nagyobbik gyerekük, Lacika vele élne, legalább addig, amíg le nem zárul az ügy.