Bajkai István: Erzsébetváros stabilitását a Fidesz programja teremtette meg

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az önkormányzati kampányról, a kormánypártok feladatairól.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról, hogy teljes erőbedobással kampányol a Fidesz-KDNP pártszövetség, nagyon sok emberrel tudnak találkozni, beszélgetni, megosztani velük a programot mind Teréz-, mind pedig Erzsébetvárosban.

Ami az esélyeket illeti, Bajkai István elmondta, a választópolgárok döntenek majd októberben, amikor is eldöntik, kinek az ígéretében hisznek, kinek a teljesítményét értékelik. A Fidesz politikusai – tette hozzá,

Ez utóbbi kapcsán azért a választópolgárok tisztában vannak azzal a képviselő szerint, hogy Terézváros és Erzsébetváros stabilitását, fejlődését a Fidesz-KDNP pártszövetség programja teremtette meg. Mindkét önkormányzatot – jelentős kormányzati segítséggel – kiemelni abból a rendkívül súlyos pénzügyi válságból kiemelni, amibe a 2010 előtti vezetés sodorta. Innen sikerült megteremteni a stabil, békés, biztonságos kerületeket.

Annak kapcsán, hogy Erzsébetváros legutóbbi döntése szerint a Gólem Színház állandó játszóhelyet kap a kerületben, Bajkai István kiemelte, elkötelezett céljuk, hogy a városrész ne csak a bulinegyedről legyen nevezetes, hanem itt létrejöjjön egy valódi kulturális negyed.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.