Tarlós István környezetvédelemért felelős főpolgármesteri biztost nevezett ki

Vágólapra másolva!
Az ellenzék hazugságainak kivédése miatt környezetvédelemért és zöldpolitikáért felelős főpolgármesteri biztosnak nevezte ki Szabó Józsefet, a FŐKERT vezérigazgatóját Tarlós István. 
Vágólapra másolva!

- olvasható a Főpolgármesteri Hivatal által kiadott hétfői közleményben. Mint ismert, az elmúlt időszakban az ellenzék többször is valótlansággal vádolta meg a jelenlegi városvezetést, olyan nyilvánvaló hazugsággal támadva Tarlós Istvánékat, minthogy nincs elég zöld terület a városban. A városvezetés éppen ezért reményét fejezte ki az új tisztség létrehozásával kapcsolatban, hogy a kormányellenes vádaskodások ellensúlyozása mellett sikerül jobban kidomborítani a főváros klímastratégiájában és a zöldinfrastruktúra fejlesztési koncepciójában foglaltakat. Ennek következtében

Tarlós Szabó Józsefet a FŐKERT vezérigazgatóját nevezte ki környezetvédelemért és zöldpolitikáért felelős főpolgármesteri biztosnak.

Megbízatása a mai naptól határozatlan időre szól.

Forrás: Facebook

Szabó egyik legfontosabb feladata az lesz, hogy a főpolgármester nevében gyors reakciókat tegyen a témát illetően, valamint a "valóságnak megfelelő kommunikációval" ellensúlyozza a rágalmakat.