Összeroppant az L.L. Junior kisfiát elütő 76 éves férfi

Vágólapra másolva!
A kisfiú kiszakította a kezét édesanyja kezéből, és átszaladt a piros lámpán, az arra haladó autó pedig elütötte. Az autóban egy idős házaspár ült, az autót a 76 éves F. Tamás vezette, aki összeroppant a tragédia után. A Borsonline azt írja, a sofőr vétlen volt. 
Vágólapra másolva!

Ahogy azt az Origo is megírta, L. L. Junior kisfia volt az a gyermek, akit szombaton elütött egy autó Zuglóban. A kisfiú életét nem lehetett megmenteni annak ellenére, hogy a mentők pillanatok alatt a helyszínre értek.

Egy szemtanú a lapnak azt mondta, látta, ahogy a kisfiú kirántotta a kezét az édesanyja szorításából, és át akart szaladni a zebrán, a piroson. Az első autó egy Opel volt, egy idősebb házaspár ült a szabályosan közlekedő autóban, ők tehetetlenül nézték végig a tragédiát.

Az anyát úgy kellett lefogni

Csillát már az első pillanatban felismertem - mondta a lapnak az egyik gyászoló, teljesen összeomlott, az út melletti padkán rogyott össze, és magát hibáztatta a történtekért. Azt mondogatta, hogy „milyen anya ő, hogy történhetett ez meg". Szerencsétlen még „elbúcsúzni" sem tudott a fiától, mert nem engedték oda hozzá.

Három férfi fogta le, amikor az élettelen gyermekéhez akart szaladni.

Bár nem ismerem őket személyesen, de a szívem szakad meg értük – fűzi hozzá a sokadik gyászoló, aki arra is figyelmes lett, hogy a gázolást követően a legközelebbi tömbházból kiszaladt egy nő – vélhetően az édesanya barátnője –, és felvitte magához a lakásba Csilla nagyobbik fiát, Lacikát, aki végignézte testvére halálát.

Gyászol a gázoló is

A család mérhetetlen gyászában és fájdalmában nemcsak Junior szerettei, barátai, pályatársai és rajongói osztoznak, hanem az a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a szerencsétlen balesetet okozta. A vélhetően vétlen gázoló megrendülten, otthonában fogadta a Bors újságíróját, noha a lelki tehertől, pokoli fájdalomtól még a szavakat is alig találta a lap szerint. Tamást marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette, közölve a lappal, hogy nem merült fel ittas vezetés gyanúja. Megbocsátani azonban nem tud magának,

összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát.

Tamást a környéken köztiszteletben álló emberként ismerik, akinek több unokája is van. Úgy tudják, a házaspár tegnap indult volna törökországi nyaralásra, de lemondta az utat. L.L. Junior vasárnap délután üzent barátainak, rajongóinak.

„Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. Szulinapja előtt. Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait ne hívjanak. Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem, fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak !!!"