Szerelmet hazudott az asszonynak, de csak pénzét akarta

Vágólapra másolva!
Egy debreceni férfi teljesen az ujja köré csavart egy asszonyt, házasságot és szerelmet ígért neki, majd pedig pénzt kért tőle. Udvarlás közben egyszer börtönbe került, de ezek után is vissza tudta csábítani gyanútlan áldozatát.
Vágólapra másolva!

A férfi és az asszony 1997 nyarán ismerkedtek meg egymással, majd

a férfi gyorsan a bizalmába férkőzött, szerelmet és közös jövőt ígért neki, aztán erre alapozva többször is kért pénzt tőle.

Amikor a férfi börtönbe került, megszakadt a kapcsolatuk. A szabadulása után 2014-ben újra megkereste az asszonyt azzal, hogy normális életet akar élni, ami vele képzel el. Pont akkor jelent meg az asszony életében, amikor az eladta az egyik debreceni lakását.

A 61 éves férfi arra hivatkozva kért pénzt tőle, hogy az a közös jövőjükre, a vállalkozása beindításához kell. Több mint 5 millió forintot csalt ki az áldozatától, amit esze ágában sem volt visszaadni.

A debreceni bíróság augusztus 30-án előkészítő ülésen csalás miatt 3 év fegyházbüntetésre ítélte a visszaeső férfit, emellett 3 évre eltiltotta a közügyek intézésétől és 100 ezer forintpénzbüntetést is kiszabott rá. A bíróság ítélete nem jogerős, a vádlott és a védője a szabadságvesztés fokozata miatt fellebbezett – írja közleményében a Debreceni Törvényszék.