Durva ellenzéki támadás, el akarták lopni az ajánlók adatait

Vágólapra másolva!
Az LMP egyik politikusa, Nuszbaum Tibor egy társával durván rátámadt a Balatonakarattyán aláírást gyűjtő Matolcsy Gyöngyi polgármesterre és csapatára. A törvényeket megsértve az aláírásgyűjtő íveket fényképezték. Az ellenzéki propagandasajtó persze azonnal kétségbeesett hazudozásba kezdett, kritika nélkül átvéve Nuszbaum állításait. A balatonakarattyai önkormányzat közleményében pontosan leírta a történteket.
Vágólapra másolva!

Matolcsy Gyöngyi polgármester és csapata a helyi ABC bejárata mellett tartott jó hangulatú aláírásgyűjtést az önkormányzati választásokra. A kampányeseményt váratlan esemény szakította félbe, amikor két ismeretlen férfi lefényképezte a támogatói aláírásokat tartalmazó íveket, majd szóváltást követve rátámadtak a stáb több tagjára, köztük az alpolgármesterre és a falugondnokság egyik munkatársára is.

A kép az aláírásgyűjtésen készült, a támadás előtt. Forrás: Balatonakarattyai Önkormányzat

A két támadó verbálisan is inzultálta a Polgármester asszonyt és a helyi képviselőtestület tagjait, emellett illetéktelenül készítettek fotókat a támogatók személyes adatait is tartalmazó aláírásgyűjtő ívekről.

Balatonakarattya Polgármester asszonya és testületének tagjai döbbenten állnak a történések előtt és sajnálatukat fejezték ki, hogy a lakosoknak egy ilyen atrocitást kellett elszenvedniük.

Balatonakarattya Önkormányzata

Balatonakarattya 2019.08.31