Megszólalt a ráckevei tömegverekedés egyik véresre vert áldozata

Ráckeve, lövöldözés 2019.08.30.
Vágólapra másolva!
Bekötözött fejjel mesélt az egyik ráckevei férfi arról, hogy mi történt tegnap, amikor két társaság egymásnak esett. A turbánt néhány napig még biztosan hordania kell, tegnap még ömlött a fejéből a vér. Testvére még rosszabbul járt, őt életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Vágólapra másolva!

– mondta az Origónak a tegnap esti tömegverekedés egyik résztvevője.

Fotó: Kálló Péter - Origo

Sztojka Sándor fejét hat öltéssel varrták össze, a testvére sokkal rosszabbul járt, őt most a közeli kórház intenzív osztályán kezelik.

A férfi másik ismerősét gumilövedékekkel lőtték meg. Ő is súlyosan megsérült.

Azt állítja, hogy az egész konfliktus néhány napja kezdődött, miután az egyik ismerőse egy helyi férfitól tüzet kért, de nem kapott. Ezután rendszeressé váltak a konfliktusok a tüzet kérő, és a tüzet nem adó férfi ismerősei között.

A két társaság néhány napot adott egymásnak, hogy kibéküljenek. Azután három-három embert jelöltek ki, hogy megverekedjenek, de az egyik társaság nem jelent meg a megbeszélt helyen és időben. Ezután tört ki tegnap a balhé.

Fotó: Kálló Péter - Origo

Tegnap este azt írtuk, hogy a tömegverekedés drogterjesztéssel kapcsolatos területi vita miatt alakult ki. A férfi szerint azonban az esetnek semmi köze drogokhoz.