Lövöldözéssé fajult a vita Ráckevén

Ráckeve, 2019. augusztus 29. Rendőrök és mentők várakoznak Ráckeve belvárosában 2019. augusztus 29-én. Többen is bejelentették, hogy a belvárostól távolabb, a Bercsényi utcában két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést hallottak. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a rendőrök több embert előállítottak. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Információink szerint lövöldözés tört ki Ráckevén, két társaság esett egymásnak. A vita végén úgy tudjuk, több lövés is dördült. Hárman súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

Információink szerint puskákkal, késekkel és egyéb szúrószerszámokkal esett egymásnak két társaság Ráckevén. Úgy tudjuk, több lövés is dördült,

három ember súlyosan megsérült.

ezek közül egyiküket vasvillával szúrták meg.

Hozzájuk mentőautó és mentőhelikopter is érkezett.

Megkeresésünkre Szabóné Berki Bianka rendőrségi sajtószóvivő csupán annyit erősített meg, hogy valóban történt lövöldözés. Bővebb tájékoztatást későbbre ígért.

Forrás: Szabó Péter - Origo

A legfrissebb hírek szerint

két mentőhelikopter is a helyszínen van.

A rendőrség közleménye

A police.hu-n megjelent közleményben a rendőrség azt írta, többen is bejelentették, hogy két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult.

A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést hallottak.

A rendőrség közölte, hogy a helyszínen a megfelelő erőkkel biztosítják a település biztonságát,

Ráckevén jelenleg nyugalom van.


A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a rendőrök több embert előállítottak, elszámoltatásuk folyamatban van. Az esetet a Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Rendőrök és mentők várakoznak Ráckeve belvárosában Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínről

A helyszínt ellepték a rendőrök, rengetegen vannak. Az egyik sérültet most látják el az egyik mentőautóban. Az egyik szemtanútól megtudtuk, hogy ő a fején sérült meg súlyosan. Azt mondta, egy karddal vágták meg.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Rendőrök és mentők várakoznak Ráckeve belvárosában 2019. augusztus 29-én Forrás: MTI/Mihádák Zoltán