Gyerekei előtt végezték ki a polgári férfit

2019.08.21. 10:21

Hétfő este támadtak meg egy családapát Polgáron, egy koncert közben. A késelő régóta fenyegette a férfit, de senki sem vette komolyan. A gyilkos nevetve várta, hogy a rendőrök elfogják – írja a Bors.

A Zenevonat együttes játszott hétfő este Polgár főterén, ide vitte ki gyerekeit szórakozni H. Ernő. A koncert közben egyszer csak előbukkant a tömegből Szilveszter, és egy késsel többször megszúrta a férfit. A támadó hetek óta fenyegette H. Ernőt, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. 

A gyerekei pedig végignézték, hogy az apjuk meghal. 

Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt. Soha nem fogom elfelejteni annak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna  – mondta lapnak az egyik szemtanú. A Bors szerint a két férfi között régóta rossz volt a viszony.

Nevetett, amikor elfogták

Szilveszter a tömegben lopózott a családapa mögé, majd hirtelen nyakon, aztán többször hátba szúrta. 

Olyan volt, mintha egy horrort néznénk. A rendőrök gyorsan kijöttek, és Szilveszter el sem mozdult a helyszínről. Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették. Nagyon furcsa, hogy a koncertet le sem állították, ment tovább, mintha mi sem történt volna. Pedig egy ember ott haldoklott. Ez szégyen!  – mondta a szemtanú. 

Ahogy korábban írtuk, a rendőrök a helyszínen elfogták a 38 éves férfit, aki a lapnak nyilatkozók szerint nevetve várta, hogy megbilincseljék.

Féltékenységből gyilkolhatott

Ez nem hirtelen felindulásból történt. Már hetek óta láttuk, hogy azt ígéri, ha egyszer találkoznak, végez vele. Senki nem gondolta komolyan, hogy megteszi. Azt hallottuk, hogy valamilyen féltékenységi mizéria állt a háttérben" 

– mondta az egyik ismerős.

A támadó ellen gyilkosság miatt indult eljárást.