Elképesztő összecsapásokkal folytatódik a Publik Ligája

Vágólapra másolva!
A jobboldali újságírók baráti vetélkedésében húsz publicista vett részt, közöttük Kovács András, az Origo vezető politikai újságírója. Az első fordulót követően a mezőny lefeleződött, és várhatóan még szorosabb küzdelmek várhatók  - írja a 888.hu. 
Vágólapra másolva!

A legjobb tíz között ott van az előzetesen a végső győzelemre is esélyesnek tartott Bayer Zsolt, Szentesi Zöldi László, Apáti Bence, Gajdics Ottó, Bencsik Gábor. Az előzetes oddsokat felülírva várhatja a sorsolást Bohár Dani (Megadja Gábort ütötte el a tovább jutástól) és Őry Mariann (Pozsonyi Ádámot búcsúztatta). S ott van a tíz között még további három hölgyversenyző: Jobbágyi Zsófia a Magyar Hírlaptól, míg a 888-at Fodor-Horváth Zsófia és Tóth Dalma képviseli.

Míg az első fordulóban szabadon választott témában mérték össze klaviatúrájukat a publicisták, addig a második körben az egyes párosításokhoz a témákat kisorsolták, így az egyes párokban ugyanaz a téma kerül majd terítékre.

A második forduló párosítása:

Gajdics Ottó (Szabad Föld, Karc FM, Hír TV) – Jobbágyi Zsófia (Magyar Hírlap)
A téma: irigység.

Bohár Dani (Hír TV) – Apáti Bence (Magyar Nemzet, Hír TV)
A téma: gender.

Szentesi Zöldi László (Demokrata, 888) – Őry Mariann (Magyar Hírlap)
A téma: kenyér.

Bayer Zsolt (Magyar Nemzet, Hír TV) – Fodor-Horváth Zsófia (888)
A téma: foci.

Tóth Dalma (888) – Bencsik Gábor (Demokrata)
A téma: Hollywood.

A meccseket augusztus 22-től közli a portál. Változatlanul 24 óra áll majd az olvasók rendelkezésére, hogy továbbjuttassák kedvencüket. Az öt győztes egyenes ágon, automatikusan továbbjut, a legjobb hat mezőnyébe a közönség is bejuttathat majd még egy résztvevőt.