Radics Gigi is ott lesz, amikor felvágják a gigantikus tortát

Radics Gigi
Radics Gigi és zenekara is fellép a szülinapon, ahol egy 900 szeletes tortát is szétosztanak az ünneplők között.
Vágólapra másolva!
Élő zenével, fotókiállítással és egy gigantikus, 900 szeletes tortával ünneplis 15 szülinapját az egyik budai bevásárló központ.
Vágólapra másolva!

A rendezvényt délelőtt az Alma együttes koncertje nyitja. Ezt követi a vloggertalálkozó, ahol népszerű youtuberekkel, többek közt Marissal, Végh Dórival és Magyar Barbarával beszélget az esemény házigazdája, Koltay Anna.

A nap folyamán koncertet ad a Blahalousinana énekesnője, Schoblocher Barbara és gitárosa, Jancsó Gábor duó formájában, majd Radics Gigi és zenekara lép fel.

Radics Gigi és zenekara is fellép a szülinapon, ahol egy 900 szeletes tortát is szétosztanak az ünneplők között. Forrás: Savoya Park

A délután során

egy 900 szeletes tortát is szétosztanak az ünneplők között,

majd zárásként a Pepita Tánc és Rekreációs Egyesület tanárai lindy hop táncot oktatnak a látogatóknak, a Ratty Jazz Band élő zenéjére.

A programok mellett egy fotókiállítást is meg lehet tekinteni

a Savoya Parkban.

A tárlat olyan felvételekből áll, amiket a szervezők korábbi felhívására – ami úgy szólt, hogy Oszd meg velünk egy örömteli pillanatodat! - küldtek be érdeklődők. A legjobb 100 fotóra a bevásárlóközpont Facebook oldalán lehet szavazni, és a legtöbb lájkot gyűjtő szerző egy HONOR 20 Lite okostelefont kap.

A születésnaphoz egy játék is párosul: aki a rendezvény napján illetve az azt megelőző 8 napban minimum 8 ezer forintért vásárol a Savoya Park valamelyik üzletében, egy hosszú hétvégés nyaralást nyerhet teljes ellátással 5 fő részére a Bakony szívében található Szépalma Hotel és Ménesbirtokon.