Gyerekeket molesztált egy perverz huszonéves nő

2019.08.13. 19:56

Félbeszakította a bíró a tárgyalást a 26 éves Rebecca Holloway ügyéban, a nő borzalmas tette ugyanis valósággal megbénította az egész testületet, és képtelenek voltak ítéletet hozni. A fiatal nő ugyanis kiskorú gyerekeket molesztált, néhányukról pedig pornográf képeket és videókat tölött fel az internetre, ezen kívül chaten próbálta őket mocskos dolgokra rábeszélni - írja a Mirror.com.

Még a rendőröket is sokkolták azok a képek, videók, és perverz chat-beszélgetések, melyeket a nő számítógépén találtak.

Egy közeli képen egy kislány levetett fehérneműje volt látható, de szexuális játékszerek, illetve erotikus pózokban fotózott gyerekek is voltak a képei között. 

Ezen kívül heti rendszerességgel bántalmozott és molesztált egy kisfiút és egy kislányt. 

A nő beismerte, hogy valóban fajtalankodott a két gyerekkel, sőt, rajtuk kívül egy másik, 13 éves kamaszt is molesztált, ráadásul rendszeresen töltött fel róluk pornó tartalmú képeket és videókat az internetre. 

Elképesztő, hogy egy nő ilyen szintre tud süllyedni, csak hogy a saját beteg vágyait kielégítse"

- mondta Paul O'Shea bíró.

A nőt már régen, legalább egy éve el kellett volna ítélni, körülbelül akkor kezdte el rendszeresen zaklatni a gyerekeket. Szinte hihetetlen, hogy senkinek nem tűnt fel előbb. Mivel a nő addig soha nem állt bíróság előtt, és mindenki kedves emberként ismerte, senkinek nem volt gyanús a viselkedése, így nem is gondolták, hogy micsoda szörnyűségekre képes. 

Az ügy súlyosságára és bonyolultságára való tekintettel a bíró félbehagyta a tárgyalást

és úgy döntött, hogy egy másik napon újraindítja a pert. 

Ez a legfelkavaróbb eset, amivel valaha találkoztam. Még soha nem találkoztam ennyire beteg, romlott emberrel"

- mondta Bernard Gateshill jegyző 

Miután az ügyet elnapolták, nem tűztek ki egy fix időpontot a következő tárgyalásra, de hogy a nő semmiképp ne ússza meg büntetés nélül, az ügy novemberben átkerült Paul Watson tanácsos kezébe. Így viszont az egész per elölről kezdődött.

 Mivel a tárgyalás napját még nem tűzték ki az ügy azóta megoldatlan maradt. Azonban addig is a rácsok mögött várja végső ítéletét.