Donáth László azt mondta, elbeszélgetne az áldozatokkal

Vágólapra másolva!
Továbbra sem hajlandó érdemben reagálni a szexuális zaklatási vádakra Donáth László szocialista lelkész. A 888 kérdésére ezúttal sem tagadta, hogy a zaklatás megtörtént, csak azt ismételte el, hogy nem reagál. Ugyanakkor vészjóslóan azt mondta: szívesen elbeszélgetne az áldozatokkal.
Vágólapra másolva!

Egyre több szemtanú nyílik meg a Donáth László evangélikus lelkész, volt MSZP-s képviselő nevével hírbe hozott zaklatási ügyekben. A BRFK megerősítette, hogy szexuális kényszerítés miatt nyomoznak Donáth László ellen. A 888 megkereste Donáth Lászlót, aki csak azt ismételte el, hogy amíg a rendőrség hivatalosan meg nem keresi, semmilyen kérdésre nem válaszol.

Arra a kérdésre, hogy cáfolja-e a napokban ellene felhozott zaklatási vádakat, ezt válaszolta: „Miért kellene cáfolnom? Ezek a vádak sajtóvádak."

Amikor Fodor-Horváth Zsófia megemlítette, hogy a napokban több áldozat is megkereste, így kommentálta: „Küldje őket... Szívesen elbeszélgetek velük. Ha ez fontos nekik, keressenek meg. De ez kizárólag a mi ügyünk. Nagyon szeretem és tiszteletem a sajtó munkatársait, előbb-utóbb szívesen válaszolok a kérdésekre, de ez most nem aktuális."