VV Fanni-ügy: azt jelezte B. László nyomkövetője, hogy meg akar szökni

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Az egyik valóságshow-ból ismert Novozánszki Fanni lassan másfél éve tűnt el nyomtalanul, még a holttestét sem találták meg. A nyomozók szerint viszont bizonyítékok támasztják alá, hogy megölték, gyanúsítottjuk is van. A férfi, aki eltűnésének napján a nő feltehetően élettelen testét az autójába tette és elvitte valahova. B. László az eset óta egészen a múlt hónapig letartóztatásban volt, június közepétől házi őrizetbe került. A napokban a lábára szerelt nyomkövető szökést jelzett a rendőrségnek – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Több nyomozó ment a ki a napokban B. László Fejér megyei otthonához, mert

a nyomkövetője azt jelezte, hogy szökni próbál.

A Borsnak dr. Brodmann Péter, a férfi rokona és korábbi védője azt mondta, hogy bármit jelzett a készülék, az unokaöccsének esze ágában sincs megszökni.

– mondta Brodmann Péter, majd hozzátette, hogy nem ez volt az első ilyen eset.

Forrás: Origo

- mondta az ügyvéd.

A Novozánszki család ügyvédje. dr. Lichy József viszont máshogy gondolja, szerinte igen is megfordulhat B. László fejében a szökés gondolata.

"A kérdés: eltűnik-e vagy sem?

Az emberi természet ugyanis olyan, hogy egy ilyen helyzetben arra gondol, hogy kapott egy lehetőséget, hogy eltűnjön.

A házi őrizet pedig lehetőség a fejében, hogy lelépjen" – mondta a lapnak Lichy József.

Forrás: Blikk

B. László nem hagyhatja el az otthonát, ahol a nagybátyja szerint kezdi összeszedni magát, testileg és lelkileg is erősödött. A gyilkossággal gyanúsított férfi azt üzente a rokonán keresztül, hogy már neki is meggyőződése, hogy

nem tisztességes embereknek adta oda VV Fannit, és bántaná, ha valami rossz történne vele.

– mondta a gyanúsított férfi.

Ahogy korábban megírtuk, az egyik valóságshow-ból ismert nő 2017. november 20-án tűnt el.
Pár hónappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót meggyanúsították a meggyilkolásával.

A férfi a VV Fanni eltűnésének estéjén a Marina-parti lakásából hozta ki a nő testét, amit a mélygarázsában álló autójába tett és elvitte valahova.

Elmondása szerint odaadta másoknak. Ezt egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy az autót véresen vitte vissza kölcsönzőbe, aminek a tulajdonosa hívta a rendőrséget.

Egyelőre csak közvetett bizonyítékok alapján gondolják, hogy ő a gyilkos, mivel

Novozánszki Fanni holttestét még mindig nem sikerült megtalálni, pedig már szinte mindenhol keresték.

Később kiderült az is, hogy B. László olyan országokat keresett az interneten a nő eltűnése után, amiknek nincs kiadatása Magyarországgal. Belizét szemelte ki magának, oda akart egyedül elutazni, vagyis valószínűleg megszökni a nyomozás elől.