Publik Ligája: íme a nagy nevek

Vágólapra másolva!
Míg a balliberális sajtó berkein belül hetente egymásnak osztogatják a díjakat, addig a jobboldalon baráti versengéssel mérik össze erőiket az újságírók a Publik Ligájában - írja a 888.hu. Ugyanis hamarosan indul a jobboldali publicisták bajnoksága. Húsz kiváló újságíró harcol a győzelemért, az Origót vezető politikai újságírónk, Kovács András képviseli. A továbbiakban közöljük a bajnokságot kitaláló és megrendező 888.hu beharangozó írását - és nagy érdeklődéssel várjuk a Publik Ligáját.
Vágólapra másolva!

Bayer Zsolt, Apáti Bence, Gajdics Ottó, Megadja Gábor és Szentesi Zöldi László. Ilyen nagy nevek hallatán feltehetnénk a kérdést, egyáltalán van-e esélye másoknak is a győzelemre? Azonban a Publik Ligája nem egy lefutott mérkőzés, ugyanis az olvasók a publicisztikák elolvasása után fognak dönteni arról, hogy kihez vándorol majd a véleményvezérek trófeája - - írja a 888.hu.

Bayer Zsolt kétségtelenül a legismertebb és legélesebb jobboldali publicista, már most retteghet az, aki a sorsolásban vele kerül össze. De vajon le lehet győzni Bayer Zsoltot? Ez a következő hetekben ki fog derülni.

Bayer Zsolttal 2017-ben jelent meg Big Pikcsör-interjú a 888-on.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa az egyik legolvasottabb – ha nem a legolvasottabb – publicista a jobboldalon a 888.hu szerint. Korábban írt a 888 Piszkostizenkettő rovatába, és készült vele Big Pikcsör-interjú is 2017 augusztusában.

Gajdics Ottó, a mindenki által ismert nagy felhorgadó, a 888.hu megfogalmazása szerint a jobboldali média egyik tábornoka, aki kétségtelenül a legmagasabb moralitással harcol már évtizedek óta a balliberális megmondóemberekkel. Gajdics Ottó jelenleg a legolvasottabb magyar hetilap, a Szabad Föld főszerkesztője és állandó szereplője a Hír TV Csörte című műsorának. Vele is készült Big Pikcsör-interjú a 888-on.

Szentesi Zöldi László a 888.hu szerint kétségtelenül a legjobb tollú magyar újságíró, aki amellett, hogy a Demokrata hetilap főmunkatársa, állandó szerzője a 888 véleményrovatának is. Emellett a Hír TV Sajtóklub című műsorának állandó szereplője.

A Hír TV A nyolcas című műsorában nemrég GFG beszélgetett Szentesivel arról, hogy mit jelent ma európainak lenni.

És végül a legismertebb 888-as publicista, Megadja Gábort, aki minden héten tűpontos érvekkel ejt vágásokat a liberális képmutatás minden hájjal megkent testén. Megadja kétségtelenül Mark Zuckerberg és a Facebook legnagyobb magyarországi ellensége, és a legismertebb magyar reakciós harcos.