Kósa Lajos Tusványoson: Amit az ellenzék képvisel, az ostobaság

Vágólapra másolva!
„Már kaptak két hatalmas pofont az elmúlt időszakban, most jön a harmadik" – hangzott el a magyarországi ellenzékre vonatkozóan az őszi önkormányzati választások témájában tartott panelbeszélgetésen Tusványoson. A meghívottak arra is rávilágítottak: az ellenzék nem tud a lakosság érdekeit szolgáló, építkező célokat felmutatni, mivel az összefogásuk kizárólag a jelenlegi kormánykoalíció megbuktatására irányul - olvasható a Székelyhon.ro összefoglalójában.
Vágólapra másolva!

A közelgő magyarországi önkormányzati választások is terítékre kerültek Tusványos második napján: az Életünk a lakóhelyünk! címmel megszervezett panelbeszélgetésen Kósa Lajos, a Fidesz kampányfőnöke, Bagdy Gábor, Budapest pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettese, Kovács Péter, Budapest XVI. kerületének polgármestere és Karsay Ferenc, Budapest XXII. kerületének polgármestere ült asztalhoz.

Forrás: Pinti Attila/Székelyhon

Kósa Lajos kiemelte, hogy az októberi megmérettetésen a teljes önkormányzati rendszerről, illetve a városok, falvak vezetőiről is véleményt nyilvánítanak a választók. „Ezzel kapcsolatban két markáns álláspont létezik. Az egyik tábor azt mondja: Orbán takarodj!, Fidesz takarodj!, Fogjunk össze az ördög öreganyjával is, hogy ezt a célt el tudjuk érni. A célunk pedig az, hogy megdöntsük az Orbán-kormányt, ezért szavazzatok ránk. A másik álláspont a miénk.

– sorolta Kósa.

Magyarázatként hozzáfűzte: az egyik álláspont láthatóan háborús, a másik azonban építkező.

Már kaptak két hatalmas pofont az elmúlt időszakban, most jön a harmadik, mert az alapkoncepció rossz, csak ők ezt nem értik – adott hangot véleményének a kampányfőnök.

A teljes cikket itt olvashatják.