Több milliós kártérítést kapott a battonyai rém

Vágólapra másolva!
Két férfi és egy nő szállást adott B. Rékának, akit később hosszú hónapokig brutálisan kínoztak. A nő végül belehalt a bántalmazásokba. A Tettéért M. Zoltán tényleges életfogytiglant kapott, a volt felesége és az asszony jelenlegi férje harminc év múlva szabadulhat. A battonyai rém több millió forintot kapott az államtól a rossz tartási körülmények miatt – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A házaspár és az asszony volt férje válogatott módszerekkel kínozták a 25 éves lányt.

Azért kezdték el bántalmazni B. Rékát, mert az szerelmes lett M. Zoltánba, amiért a férfi volt felesége féltékeny lett.

Hosszú hónapokig tartott a bántalmazás, mire a nő belehalt a sérüléseibe. A holttestét elásták.

Milliókat kapott M. Zoltán

A férfi a nem megfelelő börtönkörülmények miatt beperelte az államot, amiért nagyjából két és fél millió forintot kapott

– tudta meg a Bors a férfi egyik volt rabtársától.

Információk szerint a férfi nem a börtönben használható számlájára kérte a pénzt, hanem az ügyvédje letéti számlájára. Ilyen esetekben a jogi képviselő leveszi belőle a részét, a többi a férfié.

– mondta a lapnak a férfi. Elmondása szerint M. Zoltánnal a nagynénje folyamatosan tartja a kapcsolatot.

A lap úgy tudja, hogy M. Zoltán annak ellenére sem adja fel a reményt, hogy tényleges életfogytiglanra ítélték. Perújításon gondolkozik, a kérelmet nem sokára le is adhatja.

Ahogy korábban megírtuk, egy asszony, annak a volt és a jelenlegi férje addig bántalmazott egy 25 éves nőt 2010-ben Battonyán, amíg az belehalt a sérüléseibe. Válogatott módszereket alkalmaztak,

csikket nyomtak el az arcán, fogóval kitépték a fogait, láncra verték, leszedték a körmeit, és áramot vezettek a testébe.

Olyan is előfordult, hogy az verhette meg B. Rékát, aki megnyerte a kártyapartit. A holttestet elásták, amit csak egy évvel később találtak meg.