Nacsa Lőrinc: A baloldal a pénzért és a hatalomért mindenre hajlandó

Nacsa Lőrinc, KDNP-s képviselő
Nacsa Lőrinc, a KDNP parlamenti képviselője.
Vágólapra másolva!
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata parlamenti képviselő hétfői sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a baloldal a pénzért és a hatalomért mindenre hajlandó. Mondta ezt annak kapcsán, miszerint hangfelvételek bizonyítják, hogy a DK-s Varju László előbb pénzzel, majd fenyegetéssel akarta rávenni a volt MSZP-s Horváth Imrét, hogy lépjen vissza az országgyűlési választáson.  
Vágólapra másolva!

A politikus a Fidesz-KDNP nevében tartott hétfőn sajtótájékoztatót, ahol kérdést kapott arról a hírről, amely szerint hangfelvételek bizonyítják, hogy Varju László (DK) pénzt ajánlott az újpesti korábbi szocialista Horváth Imrének a visszalépésért a tavalyi országgyűlési választáson.

A KDNP politikusa azt mondta: a baloldal a pénzért és a hatalomért mindenre hajlandó,

Budapest, 2019. június 18. Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője felszólal a 2020-as költségvetés vitáján, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Korábban a PestiSrácok egy hangfelvétel alapján azt írta, hogy tavaly a DK-sok

a volt MSZP-s Horváth Imrét.

A Hír TV honlapján azt írták, hogy választás rendje elleni bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség annak a hangfelvételnek a tartalma alapján,

amelyben költség- és kártérítést, illetve egyéb "okosságot" ajánlott fel Varju László Horváth Imrének.

Horváth Imre "nem állt kötélnek", és biztosította Varju Lászlót, hogy egyéni baloldali jelöltként indul az országgyűlési választáson.

A PestiSrácok megjegyezte, hogy Horváth Imre végül nem jutott be az Országgyűlésbe, Varju László viszont igen.