Lekapcsoltatta a fiával a villanyt, hogy ne lássa ahogy kibelezi az anyját

2019.07.22. 16:32

Egy kiskunhalasi férfi rendszeresen a gyerekük előtt verte az élettársát, volt amikor négy napig folyamatosan bántalmazta.

A 35 éves férfi rendszeresen kábítószerezett, amitől mindig agresszívvá vált. 2018 szeptemberétől kezdve rendszeresen verte az élettársát, többnyire a 14 éves fiuk előtt. Felpofozta, ököllel orrba vágta, de olyan is előfordult, hogy négy napon keresztül folyamatosan bántotta, a hajánál fogva a földre rántotta, majd a földön fekvő nőt ököllel ütötte-vágta, ahol érte. Az ámokfutásnak a gyerek vetett véget azzal, hogy hívta a rendőrséget.

Tavaly november 22-én hajnalban a férfi megint megvárta a nőt, aki hívta a rendőröket, majd a gyerekkel együtt átköltözött az apjához. A férfi ide is követte őket, és ott is indulatosan viselkedett. Az apósa többször is arra kérte, hogy menjen el, de ezt csak akkor tette meg, amikor felhívták a rendőrséget. Az após azt kérte, hogy büntessék meg a férfit magánlaksértés miatt - írja az Ügyészség.hu

Decemberben pár napra a nő a gyerekkel együtt visszaköltözött az élettársához. A férfi hadonászni kezdett egy riasztófegyverrel, majd ráfogta a nőre.

A zajra felébredt a gyerek, akinek a férfi azt mondta, hogy kapcsolja le a lámpát, mert nem szeretné ha látná, ahogy kibelezi az anyját.

A férfi a tetteivel súlyosan veszélyeztette a gyerek erkölcsi, értelmi és érzelmi fejlődését. Az ügyészség magánlaksértéssel, kiskorú veszélyeztetésével és kapcsolati erőszakkal vádolja. Az ügyben a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.