Augusztusra ígért programot az ellenzéki roncsderbi újabb szereplője

Karácsony Gergely, Berki Krisztián, Puzsér Róbert, Sermer Ádám
Vágólapra másolva!
Már van egy kész csapata, és senkivel sem egyeztet Berki Krisztián, a fővárosi ellenzéki roncsderbi legújabb szereplője. A korábbi futballista a TV2-ben arról beszélt, hogy a budapestiekkel közösen alakítja ki a programját. Berkivel együtt egyébként már négy teljesen alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt van Budapesten.  
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson. Berki Krisztián, az ellenzéki roncsderbi újabb szereplője a TV2 Mokka című műsorában elárulta,

Továbbá hozzátette: teljesen független színekben indul, mert nem szeretne senkivel egyeztetni, csak a budapestiek véleményére kíváncsi.

Berki arról is beszélt, hogy megvan a csapata a választásra. Szerinte nem annak a videónak a minősége fontos, amivel bemutatkozott, hanem annak a mondanivalója. Berki arról is beszélt, hogy

Jeszenszky Zsolt politikai hobbista úgy fogalmazott: a politikában nagyon fontos, hogy valakinek megkerülhetetlen személyisége legyen, és Berki Krisztián egy ilyen ember. Úgy látja,

Tarlós Istvánnal szemben nagyon komoly jelöltnek kellene fellépni, hogy esélye legyen megverni, de ilyen egyelőre nincsen – tette hozzá.

Az alkalmatlanok ligája

Mint arról korábban beszámoltunk, nem várt fordulat Budapesten: újabb teljesen alkalmatlan ellenzéki jelölt bukkant fel a fővárosban. Berki Krisztián korábbi labdarúgó, médiaszemélyiség is elindul a főpolgármester-választáson - derült ki a közösségi oldalára kitett videóból. Így Karácsony Gergellyel, Puzsér Róberttel és Sermer Ádámmal együtt már négy teljesen alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt van.

A teljesen alkalmatlanok ligája Forrás: MTI

Karácsony korábban többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy olyan parkolási konstrukciót hozott össze Zuglóban, ami napi egymilliós veszteséget okozott a kerületnek. Írtunk arról is, hogy a Pesti Srácok korábban arról cikkezett, hogy hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek Karácsony Gergely zuglói hivatala és a kerület sportcentruma közötti több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás miatt, a politikus azonban ezt tagadta. A Fővárosi Főügyészség megerősítette a portál értesülését, a rendőrség pedig vizsgálni kezdte az ügyet.

Puzsér Róbert és Sermer Ádám korábban még egy önkormányzati képviselői posztot sem töltött be Budapesten, így meglehetősen nehezen lehet elképzelni, hogy ők alkalmasak lennének a kétmilliós város vezetésére. Jól látszik, tovább folytatódik a fővárosban az ellenzéki roncsderbi.