Rémálom a nyaraláson: felnyársalta a kerítés a fiatal lányt

Vágólapra másolva!
A fiatal pécsi lány - aki egyébként orvostanhallgató, és sebésznek készül - a barátaival együtt nyaralt Balatonföldváron. Egy apartmant béreltek ki nem messze a vízparttól. Az egyik este onnan ment haza, amikor szörnyű baleset történt vele. 
Vágólapra másolva!

A 21 éves lány kedd este kilenc óra körül egyedül ment haza a Balaton-partról. Addigra azonban zárva volt az apartman kapuja, és hiába hívta a barátait, nem érte el őket, így ők sem engedhették be. A lány úgy döntött, hogy átmászik a kerítésen.

Mászás közben azonban megcsúszott a betonfedélen, és ráesett a szomszéd kerítés vaskerítésére, amely felnyársalta a combját.

– mondták el az apartman tulajdonosai a Borsnak.

A lány részletesen elmondta a mentőknek, hogy mi történt, és pontosan hol szúrta át lábát a kerítés.

A lány szerencséjére nem ért artériát a kerítés hegye.

Néhány perc múlva megérkeztek a mentők, a rendőrök és a katasztrófavédők is. A fiatal lány nem tudta sokáig tartani magát a kerítésen, ezért a mentését azzal kezdték, hogy két téglát tettek a lába alá.

"Egészen elképesztő bátorsággal viselte a súlyos sérülést, egy könnycseppet sem ejtett. A tűzoltók végül úgy döntöttek, hogy rögzítik a sérült lábát a kerítéshez, majd azt a szakaszt, amely átszúrta, körbe levágták az illesztéseknél"

– tette hozzá az egyik tulaj.

A fiatal lány lábából kihúzták a kerítésdarabot, aztán kórházba vitték. Úgy tudni, azóta már hazamehetett.