Már holnap letartóztathatják a magyar bérgyilkost

Dér Csaba, takarva
Vágólapra másolva!
A vajdasági születésű D. Csaba a gyanú szerint tavaly szeptemberben meggyilkolt egy vállalkozót Budapesten. Ezen kívül gyilkolt még Amszterdamban és Belgrádban is. A bérgyilkost nemzetközi elfogatóparancs alapján idén márciusban fogták el egy csehországi szállodában. Később a prágai bíróság úgy döntött, hogy a férfi kiadható Magyarországnak és Szerbiának is, végül a cseh igazságügy-miniszter úgy döntött, hogy Magyarországnak adják ki. D. Csabát csütörtökön a Terrorelhárítási Központ a rajkai határátkelőnél átvette és Budapestre hozta. A Fővárosi Főügyészség indítványozta a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

A bérgyilkost a TEK csütörtökön vette át a rajkai határátkelőnél a szlovák Lynx-kommandótól majd Budapestre hozták, ahol átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak.

D. Csaba nem volt hajlandó vallomást tenni, ezek után a rendőrség őrizetbe vette.

A Fővárosi Főügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, amiről várhatóan holnap fog dönteni Fővárosi Törvényszék

– írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

Forrás: police.hu

Fejbe lőtte a vállalkozót

A gyanú szerint D. Csaba tavaly szeptemberben Budapesten, a Pólus Center mögé beszélt meg egy találkozót egy 49 éves vállalkozóval, V. Lászlóval.

A bérgyilkos megszurkálta a férfit, majd amikor menekülni akart, hidegvérrel fejbe lőtte.

A holttestet a Szilas-patakhoz vonszolta és beledobta.

Forrás: Origo

Ezen kívül tavaly nyáron fényes nappal ment be egy forgalmas amszterdami étterembe, ahol lelőtt egy 62 éves horvát, de holland állampolgársággal is rendelkező maffiózót.

Idén januárban, Belgrádban gyilkolt meg egy férfit a nyílt utcán, aki épp egy babakocsit tett be az autójába. D. Csaba odalépett hozzá és mellkason valamint fejbe lőtte.