Rabszolgaként tartottak egy 24 éves nőt a Zala megyei Pakodon - Majdnem halálra kínozták

Vágólapra másolva!
Bezárták, aztán ütötték-verték, éheztették, mindenét elvették, és még hitelt is felvetettek a 24 éves nővel. Sokáig nem tudott megszökni. Januárban aztán kórházba került kétoldali tüdőgyulladással, életveszélyes, kihűléshez közeli állapotban, így indult nyomozás. Végül mindent elmondott a rendőröknek, de amikor szembesítették a kínzóval, még a rendőrök jelenlétében is úgy megijedt, hogy először visszavont mindent. Egy család sanyargatta őt, most egy 41 éves nőt, a fiát és egyik lányát tartóztatták le. A gyanú szerint ők tartottak fogva rabszolgaként a nőt.
Vágólapra másolva!

A család tagjai ígéretekkel vették rá a 24 éves nőt, hogy költözzön hozzájuk. Ezután azonban

borzalmas körülmények között lakott náluk, kölcsönök felvételére kényszerítették, majd a pénzét elvették, és rendszeresen verték, és éheztették.


Közben kiderült, hogy 2015-ben ugyanezt tették egy férfival. Őt is bezárva tartották, dolgoztatták, verték, és éheztették. Őt is rákényszerítették, hogy kölcsönöket vegyen fel, a pénzt pedig elvették tőle, végül harmadik próbálkozásra tudott megszökni, hogy rendőröktől segítséget kérjen.

Felmerült a gyanúja annak, hogy még korábban ugyanezt tették egy másik férfival, aki ugyancsak leromlott egészségi állapotban került kórházba, és ott nem sokkal később meghalt.

A fiatal nő a szembesítéskor, fenyegetések hatására visszavonta a vallomását, ezért feltehető, hogy összebeszéléssel, áldozataik megfélemlítésével az eljárást megnehezítenék, ezért tartoztatták le a család több tagját.