Féltékenység miatt többször is megverte feleségét egy egri férfi

2019.07.18. 16:32

A 48 éves férfi rendszeresen verte a feleségét, mert azt hitte, hogy megcsalja őt. A férfi ellen távoltartási végzést rendelt a bíróság, de ez sem állította le. 

A házaspárnak összesen kilenc gyereke született, akik közül még három kiskorú. Mindhárman fiúl és a szüleikkel éltek.

Az alkoholista férfi állandóan féltékeny volt a nejére, nem csak azzal gyanúsította, hogy más férfiakkal fekszik le, hanem hogy a gyerekeivel is.

Rendszeresen verte az asszonyt, tavaly júniusban összerugdosta, két héttel később egy késsel támadt rá és megvágta az arcát a bal szeme alatt.

A bíróság távoltartást rendelt el a férfi ellen, ami alapján egy bizonyos ideig nem mehetett volna a családja közelébe. A tiltás ellenére rendszeresen elment hozzájuk. Szeptemberben, az egyik este még csak dörömbölt az ablakon, később viszont berúgta az ajtót. Bement a házba, pénzt követelt feleségétől, közben a pulóverével fojtogatta. Mindezt a gyerekeik előtt, akiket korábban a gyámhatóság elvett a családtól, és aznap este abban a hitben voltak otthon, hogy az apjuk nem bánthatja őket. A bíróság ügyészi javaslatra novemberben elrendelte a férfi letartóztatását.