Nem haragszik a nő, akit párja egy baltával hatszor vert fejbe

Vágólapra másolva!
Azért akarta megölni barátnőjét, hogy ne kelljen öngyilkosnak lenni, és kiszabadítsa a lelkét a testéből- állítja a férfi, aki hatszor sújtott le egy baltával a nő fejére. Azt hitte, hogy végül megölte, és feladta magát a rendőrségen, de a nő túlélte a nem mindennapi támadást. 
Vágólapra másolva!

A bíróságon kiderült többek között, hogy mindegyikük családban élt korábban. Egy internetes társkeresőn ismerkedtek meg és kezdtek el elvelezni - írja a Bors.

A nő szerint nem beszélgettek sokat, és mindössze tízszer-hússzor találkoztak. A férfi pedig azt állítja, hogy szexuális kapcsolat is volt köztük és egymásba szerettek. Ez utóbbit igazolja a pár levelezése is. Elmondható tehát, hogy harmónikus kapcsolatban éltek, éppen ezért is érthetetlen, hogy a férfi miért támadt rá szerelmére egy baltával.

2017. augusztus 7-én hajnalban, amikor a nő mélyen aludt,

a férfi behozott a garázsból egy baltát, amelynek élével és tompa részével is fejbeverte a nőt. Addig ütötte, míg párja mozdulatlan maradt.

Aztán kiment a házból és egész nap biciklizett. Olyan helyekre ment, aho korábban találkoztak a nővel. A bíróságon azt mondta, hogy azt érezte, szerelme végig mellette van. Aztán Tatabányára érve felfogta, hogy mit tett, és a rendőrségre ment.

Ott azt mondta, hogy

Bevallott mindent, és azt is elmondta, hogy miért sújtott le hatszor egy baltával barátnője fejére.

Állította, hogy korábban megbeszélték: amikor a nő mélyen alszik, ő megszabasítja a szenvedéseitől és segít a lelkének, hogy kiszabaduljon a testéből.

A nő azonban túlélte a támadást és, amikor a mentők odaértek, még életben volt. Kórházba vitték, ahol sikerült megmenteni az éltetét, de maradandó fogyatékosságot okozó sérülései lettek. Ha a férfi nem jelenti a rendőrségen, hogy mit tett, a nő meghalt volna.

A férfi elmondása szerint a nő sokat beszélt arról, hogy a lelke hatezer éves és képes a lélekvándorlásra. Állította, hogy egyszer egy róka képében látta meg a nőt.

– mondta a bíróságon a férfi, aki az eset óta letartóztatásban van.

Hogy az egészet nemcsak a férfi találta ki, a nő vallomása is alátámasztja. Elmondta, hogy tizenéves korában "ki tudott lépni a testéből, és látott bizonyos doglokat". De cáfolta, hogy a férfit arra kérte volna, hogy ölje meg őt.

A vádirat szerint a férfi azért verte fejbe a nőt a baltával, mert az nem akart vele párkapcsolatot létesíteni.

A pár 2017 augusztusa óta nem látta egymást, végül tegnap a bíróság folyosóján találkoztak. A nő azt mondta, hogy nem haragszik a férira, hiszen senkire sem tud haragudni.

A tárgyalás októberben folytatódik.