Öt ázsiai férfi rabolt el és kínzott meg egy magyar nőt

Vágólapra másolva!
A férfiak a munkahelyük, egy győri áruház pincéjében tartottak fogva egy magyar nőt, mert azt gondolták, hogy lopja az áruház bevételét. Többször megverték és arra kényszerítették, hogy írjon elismervényt arról, hogy tíz millió forinttal tartozik a férfiaknak.
Vágólapra másolva!

Az öt ázsiai férfi közül kettő Győrben, három Budapesten élt. Közülük négyen egy áruházat üzemeltettek Győrben, az ötödik pedig egy éttermet. Az áruház vezetője 2017 decemberében eldöntötte, hogy kérdőre vonják az egyik magyar női alkalmazottat, aki szerinte ellopta a bevétel egy részét.

Miután a többi alkalmazottat hazaküldték, körbeállták a nőt, a szájába zoknit tömtek, majd lökdösve, rángatva, egy bottal ütlegelve arra kényszerítették, hogy lemenjen a pincébe.

Ott egy fém rúddal és egy bottal megverték és összerugdosták, közben arról faggatták, hogy miért ilyen kevés az áruház bevétele.

A nő tagadta, hogy pénzt lopott volna, ezért azt mondták neki, hogy a táskájából kiveszik a kulcsot és elmennek a lakására, ahol az apjával magukra íratják nő lakását és autóját. Ezek után valóban elmentek a nő lakására, de ott senkit sem találtak otthon,

ezért mérgezéssel fenyegették meg a nőt, valamint egy bárdot is a nyakához tartottak, hogy írjon elismervényt a 10 millió forintos tartozásáról.

A nő leírta a diktált szöveget, majd felolvastatták vele, amit felvettek a telefonjukkal. A nyilatkozatra az ujjlenyomatát is rá kellett tennie, ezért piros festékbe mártották az ujját.

Ezek után elengedték a nőt, de megfenyegették, hogy ha orvoshoz meg, vagy szól a rendőrségnek, akkor meggyilkolják őt és az apját is - írja az ügyészség.hu.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás és súlyos testi sértés miatt emelt vádat az öt ázsiai férfi ellen, akik akár 18 évre is börtönbe kerülhetnek.