Gyászol a család az isaszegi testvérgyilkosság után

Isaszeg késelés 2019.07.12.
Vágólapra másolva!
Rendőrök egész serege helyszínelt ma Isaszegen egy nappal a családi tragédia után. A közeli rokonok azt mondták az Origónak, most gyászolni szeretnének, és, hogy ami történt, valódi dráma. 
Vágólapra másolva!

A házzal szemben, ahol gyilkosság történt, egy nő elmondta, hogy munkából hazajövet

látták, hogy mentőhelikopterrel szállít le.

Ez egybecseng azzal, amit az origo elsőként megírt, vagyis, hogy a mentősök nem csak autóval érkeztek a helyszínre. A megszúrt férfit egyszer még sikerült újraéleszteni, ám röviddel azután meghalt. A szemközti házban lakó nő hozzátette, hogy a gyilkosság után a fiatal férfi megszökött, de a rendőrök azonnal körözni kezdték.

Isaszeg késelés 2019.07.12. Fotó: Origo

Később a 32 éves férfi és egy 37 éves nőt is elfogtak. A rendőrök közleménye szerint gyilkosság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint tegnap délután az isaszegi házban a nő és a férfi megtámadtak a 31 éves férfit. A házban a 37 éves nő megpróbálta késsel megszúrni. A férfi az udvarra menekült, ahol a 32 éves férfi egy késsel mellkason szúrta.

Isaszeg késelés 2019.07.12. Fotó: Origo

A gyilkosság helyszínén most

az egész család összegyűlt, hogy megemlékezzenek a halott férfiról.

Különféle módon próbálták feldolgozni rokonuk elvesztését. Volt, aki sírt, mások csendesen beszélgettek.

Kérdésünkre, hogy hogyan fajult gyilkossággá a testvérek közötti vita, nem árultak el semmit. Azt mondták, a gyász és az átélt családi tragédia is magánügy, nem szeretnének beszélni róla.

- mondta el a meggyilkolt férfi egyik hozzátartozója.

Isaszeg késelés 2019.07.12. Fotó: Origo