Dömötör Csaba Szabó Tímeának: Ez a demokrácia, szokjon hozzá! - videó

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára
Budapest, 2018. október 2. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. október 2-án. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Vadai Ágnes azt mondta ma a parlamentben, hogy a Gyurcsány-párt öt évig akadályozná a Fidesz és a KDNP munkáját az Európai Parlamentben. Dömötör Csaba erre azt válaszolta, hogy ezzel a magyar emberek 53 százalékának fordítanak hátat, akik a kormánypártokra szavaztak. Mire Szabó Tímea azt kiabálta be, hogy akkor mi van? Dömötör Csaba ezt sem hagyta szó nélkül.
Vágólapra másolva!

Vadai Ágnes gyurcsánypárti parlamenti képviselő a mai országgyűlési vita közben nyíltan kijelentette, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) öt évig akadályozná a magyar érdekeket képviselő kormánypártokat brüsszeli munkájuk során.

Dömötör Csaba (Fidesz) parlamenti államtitkár válaszában leszögezte:

Az államtitkárnak arra a mondatára, hogy 53 százalék tüntette ki bizalmával a kormánypártokat,

azt kiabálta be a mérhető támogatottsággal nem rendelkező Párbeszéd politikusa, Szabó Tímea, hogy „akkor mi van?",

Dömötör higgadtan megjegyezte, hogy

ez a demokrácia képviselő asszony és szokjon hozzá.

A parlamenti államtitkár továbbá történelmi és irodalmi művek tanulmányozására szólította fel Szabó Tímeát, kijelentve, hogy

Azt is javasolta nekik Dömötör, vegyenek fel egyszer olyan pólót, hogy „én is magyar vagyok", és, ha már egyszer felvették, akkor vegyék is komolyan.

A történtekről készült videót alább nézheti meg: