Egy idős nőt alázott meg Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter
Hódmezővásárhely, 2018. május 29. Márki-Zay Péter (független) polgármester és Varga Ildikó jegyző a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén 2018. május 29-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi fórumán egy idős asszony a háza előtti gaz levágását kérte, mert ő nem tudja ezt megcsinálni. Ígértek neki segítséget, de enyhén szólva nem a legtapintatosabb választ kapta a városvezetőtől – írta a Promenád.
Vágólapra másolva!

Egy idős asszony jelentkezett szólásra Márki-Zay Péter polgármester béketelepi fórumán. Azt kérte, vágják már le a füvet a háza előtt, mert ő nem tudja, és amikor kérte a hivataltól, azt a választ kapta, nincs ember, ne is telefonáljon, „akkor se fogják levágni, ha akkora lesz a gaz, mint a ház”.

Márki-Zay Péter az eseményen a segítségre és a gaz levágására ígéretet tett, de hozzátette, az önkormányzat nem tud mindig segíteni, meg kell kérni az unokát, a szomszédot, vagy megfizetni valakit, hogy vágja le.

Márki-Zay Péter polgármester most egy idős nénit alázott meg Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Az idős nő még elmondta, nyugdíja fele gyógyszerre megy el, unokája nincs, így nem tud megkérni és megfizetni sem senkit. A polgármester az előzőeket megismételve azzal toldotta meg válaszát,

van az önkormányzatnál jogi tanácsadás, forduljon oda bizalommal, például azzal, hogyan köthet valakivel eltartási szerződést.

Szétesik a polgármester gittegylete

Mint arról korábban beszámoltunk, a teljes szétesés szélére sodródott Márki-Zay Péter gittegylete. Az úgynevezett mozgalomból már Hadházy Ákos is távozott, de várhatóan mások is elhagyják majd a teljesen lejáratódott szervezetet. Márki-Zayék korábban azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy olyan személyeket írtak fel az általuk támogatott polgármesterjelöltek közé, akik erről nem is tudtak. Hódmezővásárhely vezetője közben továbbra sem foglalkozik az általa irányított várossal, helyette nevelési tanácsokkal próbálja szórakoztatni a nagyérdeműt.