Elképesztő dolog derült ki a szekszárdi gyerek gyilkossági ügyében

Vágólapra másolva!
A 19 férfi, akit a kislány megölésével gyanúsítanak, korábbi vallomásával ellentétben, tagadja, hogy ő gyilkolt volna. Azt is mondja nem kettesben volt a kislánnyal. Szavait igazolni látszik, hogy a kődarabon, amivel a kislányt ütlegelték, nem csak az ő DNS-e található – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

– mondta el Székely Gábor, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület vezető ügyvédje, aki Vidák Aladár elnökkel, az elhunyt kislány családjának jogi képviselőjével közösen tájékoztatta a fejleményekről a Blikket.

A szakemberek szerint a gyilkossággal gyanúsított tinédzser meg is mondta, hogy szerinte a plusz-DNS kihez tartozik. A Blikk úgy tudja,

ezt az embert a rendőrök korábban tanúként hallgatták meg. Akkor ő maga ajánlotta fel, hogy vegyenek tőle DNS-mintát. Erre azonban nem került sor.

A Ripost információi szerint a másik férfi szintén a környéken, néhány házzal odébb élt. Ám a nyomozás vége felé eltűnt. Az ügyvéd szerint bár kamera rögzítette, ahogy K. Dániel a kislánnyal sétált, a patak partjára több másik út is vezet, így nem lehet kizárni, hogy valóban van még egy ember, aki felelőse lehet a történteknek.

A kislányt március 8-án délután kezdték el keresni a szülei, miután házuk udvaráról eltűnt.

Az órákig tartó kutatás után Leonetta élettelen testét az otthonuktól néhány száz méterre lévő patakban találták meg. A kislány testét lemeztelenítették, a fejét pedig szétverték.

A rendőrök még aznap elfogták a gyerek unokatestvérét, a 19 éves K. Dánielt, akit a kihallgatása után letartóztattak. A kislány halálát az orvos szakértő véleménye szerint vízbe fulladás okozta, noha a testén rengeteg súlyos sérülés volt.