Még napokig maradnak az esőfelhők

eső,nyár,idő
Vágólapra másolva!
Jóval hűvösebb napokkal köszönt ránk a hét. Reggelente mindössze 12 Celsius-fokra ébredhetünk - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Hétfő: A hajnali zivatarok után átmenetileg csökken, napközben aztán újra erősen megnövekszik a felhőzet. Estétől délnyugat felől esőzés kezdődik. Az északnyugati, nyugati szél élénk, néhol erős lesz. 22 és 27°C között alakul mindössze a hőmérséklet, alaposan felfrissül a levegő.

Kedd: Hajnalban - főleg délnyugaton - többfelé lesz eső. Nappal csökken a felhőzet, és már csak néhol alakul ki zápor. Erős lesz az északnyugati légmozgás. Már csak

21 és 26°C közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Forrás: Pixabay.com

Szerda, csütörtök: Változóan felhős időre számíthatunk, és csak elvétve fordul elő zápor. Az északnyugati szél továbbra is nagy területen lesz élénk, néhol erős.

Reggelente csak 12,

délutánonként 25 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Péntek: Felhősödés várható napközben, de délutántól is csak elszórtan lehet zápor. 25-26°C köré erősödik a nappali felmelegedés.

Hétvége: Szombaton több helyen fordulhat elő zápor, zivatar; míg vasárnap erős széllel hidegfront vonulhat át hazánk térsége felett. A strandidő tehát napokig nem tér vissza.