Az eltűnt maglódi vállalkozó testvére felkészült a legrosszabbra

Vágólapra másolva!
Teljesen felemészti a Maglódról nyomtalanul eltűnt vállalkozó, Pintér Gyula nővérét a bizonytalanság. A kétségbeesett nő úgy érzi, elég erős ahhoz, hogy szembenézzen a legrosszabbal is, vagyis azzal, hogy már nem él a testvére, azt azonban már egyre nehezebben bírja elviselni, hogy semmiféle információt nem kap a rendőrségtől – mondta el a nő a Blikknek.
Vágólapra másolva!

– mondta sírva a Blikknek Gyula testvére, Ildikó.

"Sosem gondoltam, amikor másoktól hallottam, hogy a bizonytalanságnál nincs pokolibb, és annál még a biztos rossz is egy fokkal elfogadhatóbb, de ez valóban így van. A nyomozás elején még kaptam némi információmorzsákat a nyomozóktól, de mostanában már egyetlen szót sem mondanak nekem. Az eszemmel megértem, hogy a nyomozásra való tekintettel teljes hírzárlat van, de egy hozzátartozónak ez elviselhetetlen" – tette hozzá.

Pintér Gyula a kutyájával együtt tűnt el, ám az állatot május 15-én, öt nappal a férfi rejtélyes eltűnése után megtalálták Szlovákiában. A maglódi férfi luxusautókat újított fel Gyömrőn, ő maga egy Hummerral közlekedett. Rejtélyes módon a terepjárót egy nappal a férfi eltűnése után valaki visszavitte és leparkolta a háza elé.