Egy nap alatt három zsebtolvajt fogtak Budapesten

Vágólapra másolva!
Egyikük egy középkori férfi, a másik egy fiatal lány, a harmadik pedig egy idősebb férfi. 
Vágólapra másolva!

A 42 éves budapesti R. Attila március 14-én délután az egyik Csepelen közlekedő buszon, a Szent Imre téri megállónál lopta ki az egyik utas hátizsákjából a mobiltelefonját és az irattartóját.

A tolvaj leszállt a buszról, de a nő is utánament, mert észrevette, hogy a férfinál van a mobilja.

Visszakérte tőle, a férfi tagadta, hogy bármit is ellopott volna. Hogy ezt bebizonyítsa, alsónadrágra vetkőzött. Egy járókelő felszólította, hogy vegye le a cipőjét is - a férfi kivette és egy közeli kukába dobta az ellopott tárgyakat, majd elfutott - írja a police.hu.

A BRFK Zseblopási Alosztály nyomozói kamerafelvételek alapján azonosították R. Attilát,

akit három napja Csepelen, a Tinódi utcából nyíló földúton felismertek és elfogtak.

Akkor derült ki, hogy a férfi ellen három körözés is van lopás miatt, és, mert nem kezdte meg a korábban kiszabott börtönbüntetése letöltését. A férfit a nyomozók bevitték a rendőrkapitányságra, és kihallgatása után átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

A rendőrök még aznap este az Oktogonon elfogtak egy 18 éves budapesti lányt, aki a villamosmegállóban ellopta egy nő táskájából a pénztárcáját.

Miután a nő észrevette, ő is a lány utánment, és visszavette a pénztárcáját, aztán kihívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a tolvajt. A fiatal tolvajt kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték bíróság elé állítását.

Nem sokkal később a rendőrök kamerafelvételek alapján azonosítottak egy 63 éves budapesti férfit, aki január 17. és március 29. között négy zseblopást követett el Budapesten. Őt július 3-án délelőtt fogták el Zuglóban.