Orbán Viktor az Audi igazgatótanácsának elnökével tárgyalt

ORBÁN Viktor
Budapest, 2019. július 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor kormányfő (j3) és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke (b3) tárgyal Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. július 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Vágólapra másolva!
Az Audi Hungaria eredményeiről és terveiről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke csütörtökön Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.
Vágólapra másolva!

A megbeszélésen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elnöke, valamint Peter Kössler, az Audi AG igazgatótanácsának termelésért felelős tagja és Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke is részt vett.

Orbán Viktor kormányfő és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke tárgyal Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. július 4-én Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Bram Schot a kinevezése óta most tárgyalt először a magyar kormány képviselőivel.

A személyes bemutatkozás után ismertette Orbán Viktorral az Audi Hungaria eredményeit. A megbeszélésen szóba kerültek Magyarország mint beruházási célpont versenyképességének a cég számára fontos szempontjai is – közölte a sajtófőnök.