Az Index már megint az ellenzéki szavazók agyát mossa, itt az újabb álhír

Vágólapra másolva!
Újabb egészen hajmeresztő hazugság jelent meg az Index nevű portálon, ezúttal a főpolgármester-választás kimenetelét próbálják meg befolyásolni egy minden alapot, forrást és konkrét információt nélkülöző cikkel. Tarlós István főpolgármester elítéli a politikai célú újságírást, és tisztességtelennek tartja a portál módszereit, amellyel szerinte nem először élnek. A politikus szerint az ellenzék fél az újabb választási kudarctól. 
Vágólapra másolva!

Mivel vészesen közeledik az újabb választás, a balliberális propagandagépezet ismét begyújtotta a rakétáit. Szerda délelőtt az Indexen felbukkant egy, már első olvasásra is megmosolyogtató vezető anyag, amely leginkább a politikai fikció kategóriájába illeszthető. A szerző úgy bekkelte ki a közel ezerszavas cikkét, hogy abban egyetlenegyszer sem nevezett meg konkrét (névvel) forrást. Nincs ebben semmi meglepő, a portál munkatársa régi, jó mesélőként van elkönyvelve, aki pályafutása során többször írt hasonló, mindenféle alapot nélkülöző anyagot, amelynek egyedüli célja a politikai nyomásgyakorlás volt.

Tarlós: Az ellenzék fél az újabb kudarctól

Tarlós István főpolgármester az MTI-hez eljuttatott közleményben reagált az leírtakra. "Az ellenzék választási félelmétől diktált álnok csapongás" - így jellemezte Tarlós az írást, leszögezve, hogy neki személy szerint az Alkotmány kérdésében semmi kompetenciája nincs, és nem is tud ilyen szándékról.

- mondott ítéletet a történtek felett a főpolgármester.

Tarlós István főpolgármester elítéli az Index módszereit Forrás: MTI/Mohai Balázs

Gulyás Gergely: Az Index Karácsony csapatának a tagja

Gulyás Gergely is megszólalt az ügyben.

– mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón.

Indexes hazugsággal egyébként tele van a padlás, gyakorlatilag hajnalig lehetne sorolni a manipulatív anyagaikat. Legutóbb alig két napja jelent meg egy helyreigazítás, mert hazudtak az EMMI helyettes államtitkáráról.