Verekednek, kiabálnak, késsel fenyegetőznek a Marina Parton

Marina part verekedés - ütés előtti jelent
Vágólapra másolva!
Hetek óta rettegnek egy csoporttól a Marina Part Lakópark lakói. Több felvétel is kikerült a netre az Úszódaru utcában fel-alá járkáló, hőzöngő, üvöltöző, egymást késeléssel és megveréssel is fenyegető férfiakról és nőkről. Az egyik felvételen pedig jól kivehető, hogy két férfi szabályosan boxmeccset vív egymással. 
Vágólapra másolva!

Az egyik férfi kihúzza magát a YouTube-ra feltöltött felvételen, amikor a Duna part irányába indul, de a többiek is "kakaskodnak" egymással,

mintha az egész egy látványos erődemonstráció lenne.

Egy másik pillanatban egy kisgyerekes szülő próbál rémülten, minél gyorsabban átszaladni az úttesten a hőzöngő emberek között, a gyerekével a karján.

Forrás: Facebook

Tisztán kivehető, hogy a kétségbeesetten üvöltőző női hang az egyik lakó kutyáját is felbosszantja, de hiába ugat, a csoport tagjai csak egymással vannak elfoglalva. Legalábbis eddig így volt, de

a luxuslakóparkban élők rettegnek attól, hogy elfajulhatnak az ilyen erődemonstrációk.

Ez a videó csak az egyik azok közül, amelyek a napokban felkerültek a netre. Több lakó készített felvételt a mára hétköznapivá vált jelenségről. Ez ugyanis nem egyszer történt már meg és mindig fényes nappal.

Verekednek a Danubius utcán fényes nappal Forrás: Facebook

A múlt héten két férfi meg is ütötte egymást a Danubius utcán.

Információink szerint a lakók többször kihívták már rendőröket, de mire megérkeztek, a csoport tagjai szétszéledtek. Az esettel kapcsolatban kerestük a BRFK-t, amint válaszolnak, megírjuk.