Újabb megdöbbentő részletek az akadémiai kéjbarlang ügyében

Vágólapra másolva!
Már 10 napja feltűnően hallgat a Magyar Tudományos Akadémia, pedig rendkívüli és azonnali vizsgálatot rendeltek el a kutatóintézeti kéjbarlang ügyében. Amit továbbra sem hajlandók megmutatni senkinek. Újabb meglepő részletek derültek ki - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Hiába rendelte el a Magyar Tudományos Akadémia a rendkívüli vizsgálatot a Számítástechnikai Kutatóintézetben rejtegetett kéjbarlang ügyében, egyelőre inkább mély hallgatásba burkolóznak az érintettek. Mindeközben újabb és újabb részletek derülnek ki a „tudományos kéjbarlangról” - írta a Ripost.

Az egész ügy nagyon kínos az MTA-nak Forrás: Origo

Gyűlnek az információk

A botrány kirobbanásának harmadik napján váratlanul meghalt a tudományos intézménynek az a korábbi vezetője, aki nyilvánvalóan utasítást adhatott az álszent módon "rekreációs szobának" nevezett kéjbarlang berendezésére, bordélyházakat idéző szív alakú ággyal és masszázskáddal egyetemben.

A Ripost informátorai, akik segítettek a kéjbarlang leleplezésében, újabb meglepő tényeket osztottak meg a lappal. A szívágy kiválasztását a beavatott, magasabb rangú tudományos munkatársak, elsősorban professzorok részéről gondos előkészítő munka előzte meg.

Szűk körben alaposan megvitatták a kérdést. Miután egyikük felvetette a „vágykeltő" ágy ötletét, megbízták egyik kollégájukat, hogy nézzen körül a szív alakú fekvőhelyek piacán.

Hamar kiderült, hogy mint annyi minden másban, itt is a kínai ipar kínálja a legnagyobb választékot, tőlük rendelik a szív alakú ágyakat a világ szexklubjai, köztük immár a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetével.

Egy ilyesfajta ágy ára nem csekély.

Jellemzően nagyjából 10 000 dollárba kerül, azaz nagyjából 3 millió forint egy jobb minőségű szív alakú ágy ára, kedvezményesen 2 millió forintért lehet megvenni.

A Ripost informátorai ez utóbbi árról tudnak.

Ehhez járult még a jelentős szállítási költség, mivel nagyméretű, kizárólag speciális repülőgépeken szállítható tárgyról van szó (vagy hajón, de ezt a professzorok elvetették, mert hat hétig tartott volna, és ezt az időt sokallták).

A kiválasztott ágy beépített éjjeliszekrényekkel van ellátva, és ragaszkodtak a vágyfokozónak tartott bordó színhez, valamint az ágyneműtartóhoz.

Éjszaka csempészték be

Külön hadművelet volt a hatalmas masszázságy felcipelése a tudományos intézmény legfelsőbb emeletére. Éjszaka cipelték fel mit sem sejtő munkások a gondosan becsomagolt szexuális segédeszközt, nehogy napközben valamelyik be nem avatott tudományos munkatárs gyanút foghasson.

A kínai kereskedők külön kérésre azt írták a számlára, hogy rekreációs franciaágy, azaz recreational king size bed, így számolták el az akadémia költségvetésében.

A Ripost megtudta, hogy a szexklubokat idéző módon berendezett szoba ma is létezik. Igaz, a botrány kirobbanása óta senki nem léphet be. Eltűntetni viszont komplikált lenne a berendezést.

Inkább repülőn hozták az ágyat

Hiába kért rendkívüli vizsgálatot az MTA elnöksége

Bár már több mint 10 napja történt a botrány, hiába kért soron kívüli beszámolót és vizsgálatot a Magyar Tudományos Akadémiai elnöksége a kutatóintézettől, a szív alakú ággyal és jacuzzival berendezett kéjbarlang ügyében egyelőre mindenki mély hallgatásba burkolózik.

Az akadémiai kéjbarlangot leleplező eredeti videó: