Puzsér: Vágó István egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré vált

Vágólapra másolva!
A napokban újabb, minden eddiginél kíméletlenebb Puzsér-Vágó párharcnak lehetett szemtanúja a magyar nyilvánosság: miután az eltanácsolt kvízprofesszor arról írt közösségi oldalán, hogy a független főpolgármester-jelöltnek mentális problémái vannak, olyan válasz érkezett, amire nem igazán lehetett számítani. Puzsérnak finoman szólva is erősen fogott a tolla: azt írta, Vágó István egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré vált, aki harmincévnyi kérdezés után sincs tisztában a legalapvetőbb pszichológiai ismeretekkel.
Vágólapra másolva!

Hétfőn az örökösen internet közelben lévő, eltanácsolt kvízprofesszor, Vágó István még tőle is szokatlan vehemenciával szállt bele Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltbe. Gonoszkodva arra utalt, hogy a humoristának mentális problémái vannak. A poszt nagy vihart kavart, a sajtóban kiemelten foglalkoztak Vágó ízléstelen húzásával. Ahogy az várható volt, Puzsér nem hagyta annyiban a dolgot, és csúcsformában vágott vissza az ideje jó részét trollkodásnak szentelő DK-s elnökségi tagnak.

Vágó István addig rajongott Gyurcsány Ferencért, míg egy sötét, előítéletes, gyűlölködő, bigott vénemberré nem vált

- fogalmazott a független főpolgármester-jelölt, aki ezután eligazította a pszichológia tudományának útvesztőjében a kérdezésben harmincévnyi tapasztalattal rendelkező bukott kvízmestert, akinek a jelek szerint hiányosak az ez irányú ismeretei.

Kifejtette, a neurózis semmiféle alkalmatlanságot nem jelent sem gépjármű, sem háztartás, sem cég, sem város, sem ország vezetésére. Majd ritkán látott, finom módon odaszúrva Vágónak azt írta, hogy "gyakori probléma ezzel szemben az, amikor a beteg lelki zavarai orvoslásához nem szakember segítségét kéri, hanem egy gyűlöletszektában oldódik fel." Ismert, a humorista rendszeresen támadja a DK-t, gyűlöletszektának tartva Gyurcsányékat. Majd ezután náci beszéddel vádolta meg a kaftános zsidók jelenlétét nehezen viselő Vágót, mert szerinte posztjával kimerítette ezt a kategóriát, hiszen "veszedelmes őrülteknek bélyegez ártalmatlan depressziósokat, pánikbetegeket és poszttraumás stressztől szenvedőket".

Mint ismert, kettőjük kapcsolata korántsem felhőtlen, többször is üzentek egymásnak a médián keresztül. Két éve Puzsér a következő gondolatokkal örvendeztette meg Vágót: "Vágó István a kilencvenes évek végén még akkora volt, hogy felvetődött, köztársasági elnöknek jelölik. Ma meg kit találunk a helyén? Egy agresszív, szektás nyuggert, aki a Facebookon trollkodik." Amióta pedig a humorista bejelentkezett Budapest vezetésére, a rendszeresen a számítógépe előtt ücsörgő Vágó több alkalommal is negatív tartalmú Facebook-posztokkal ostromolta ellenfelét.