Kálmán Olga csak azt teheti, amire Gyurcsány utasítja

Kálmán Olga
Vágólapra másolva!
Az Informátor stábja elég könnyen ledöntötte az újdonsült, DK-s színekben induló főpolgármester-jelölt Kálmán Olga híres függetlenségi mítoszát, írja a Pesti Srácok. Mint ismeretes, lassan ölre menő küzdelmet folytat az ellenzék valamennyi pártja – és még mások is –, hogy elindulhassanak az ellenzéki előválasztásnak nevezett roncsderbin. Már eddig is hosszú lista volt viccesebbnél viccesebb jelöltekkel, azonban ez egyre csak nő, bővül: Kálmán Olga, Puzsér Róbert, Sermer Ádám, Kerpel-Fronius Gábor, Karácsony Gergely és Schmuck Andor. Bár a szemellenzős ellenzékiek azt állítják, Kálmán Olga független újságíró, az Informátor stábja csúnyán lerombolta ezt a mítoszt. A korábban baloldali, majd jobbikos propagandista nemhogy független lenne, hanem mostantól csak azt teheti, amit Gyurcsány mond neki.
Vágólapra másolva!

Közismert Kálmán Olga híresen nagy függetlensége: először a baloldal szekerét tolta, majd egyik pillanatról a másikra átállt a nyíltan szélsőjobboldali Jobbik támogatására.

Kálmán Olga kamufüggetlenségét most azzal tetézte, hogy elvállalta a DK főpolgármesteri jelölését.

Kálmán Olga Forrás: Facebook

Persze, azért a Gyurcsány család se tudta megtagadni önmagát: Kálmán Olga jelölésével egyidejűleg elárulták a parkolási botrányba keveredett, szintén árulásairól ismert Karácsony Gergelyt.

Kálmán Olga pedig annak ellenére vállalta a jelölést, hogy áprilisban még határozottan állította, neki nincs helye a politikai pályán, de Gyurcsányék füttyentésére egyből megváltoztatta az elveit – amelyek ezek szerint nincsenek is.

Nacsa Lőrinc, a KDNP politikusa az Informátornak elmondta, az ellenzéki roncsderbi nem a budapestiek érdekeiről szól, hanem a baloldali hatalmi pozíciók szétosztásáról.

A kormánypárti képviselő hozzátette:

Karácsony Gergely, Puzsér Róbert, Kálmán Olga, Kerpel-Fronius Gábor Forrás: Origo

A kereszténydemokrata politikus szerint az, hogy Gyurcsány elengedte Karácsony Gergely kezét, újabb bizonyíték arra, hogy ő irányít az ellenzéki oldalon.

Nacsa Lőrinc Kálmán Olgáról elmondta:

Kálmán Olga elfogult riporteri stílusa és pályafutása is cáfolja a politikussá lett tévés objektivitását. A nyíltan antiszemita Jobbik után most Gyurcsányékkal lépett frigyre.

Az Informátor stábja igen könnyen lebuktatta Kálmán Olgát, és romba döntötte az ő híres függetlenségét.

Kálmán Olga Forrás: Mindenszó


Kálmán Olga a DK belvárosi központjában hajlandó lett volna interjút adni az Informátornak, de Gyurcsányék nagyon gyorsan ráparancsoltak és megtiltották neki, hogy nyilatkozzon. Vagyis, mostantól Kálmán Olga nem dönthet maga arról, hogy kinek ad interjút.

Szóval neki már Gyurcsányék parancsolnak, és ők irányítják a korábban baloldali, majd jobbikos propagandistát. Ki lepődött meg?

Már csak azért sem lehet váratlan ez a fordulat, mert a 168 óra című kormányellenes lap is ugyanígy járt. Kálmán Olga interjút ígért nekik, aztán azzal hívta vissza őket, hogy inkább forduljanak a DK sajtóosztályához.

Vagyis Kálmán Olga még a vele barátságos ellenzéki propagandamédiának sem nyilatkozhat szabadon.

Íme az Informátor teljes adása: