Betörte egy autó szélvédőjét, mert a sofőr rádudált

Vágólapra másolva!
A rendőrök őrizetbe vették azt a kamionsofőrt, aki Budapesten egy kábellel betörte egy autó hátsó ablakát, miután annak vezetője kétszer rádudált egy másik kamionsofőrre. 
Vágólapra másolva!

Egy 25 éves szlovák férfi június 11-én délelőtt teherautóval közlekedett Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton, amikor mindkét sávot elfoglalva megállt a kamionnal. Fogott egy kábeldarabot, kiszállt a kamionból, és kiabálva elindult a mögötte álló autó felé. A kocsit egy nő vezette, aki korábban kétszer is rádudált a férfi mögött haladó másik kamionra, hogy elkerüljön egy balesetet.

A nő, amikor meglátta, hogy a kamionsofőr elindult felé, kikerülte a szlovák férfit, de az a kábellel ráütött a kocsi szélvédőjére: betörte az üveget, és az ajtó is behorpadt. Azután elhajtott a helyszínről.

A nő autójában, a hátsó ülésen volt a 6 hónapos és a 2 éves gyereke.

A rendőrök azonosították a férfit, akit még aznap este elfogtak egy kiskunlacházi telephelyen. A rendőrök a férfinél megtalálták a kábelt, amivel az autót megrongálta. A férfit kihallgatták és őrizetbe vették, majd kérték a letartóztatását.