Újabb lendületet kaphat a magyar-kambodzsai együttműködés

SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2019. június 13. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadja Prakk Szokhonnt, Kambodzsa külügyi és nemzetközi együttműködési miniszterét (j) és Pan Szoraszak kereskedelmi minisztert (k) Budapesten, a Külgazdasági és külügyminisztériumban 2019. június 13-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági, kereskedelmi és beruházási kapcsolatok Délkelet-Ázsiával - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután találkozott kambodzsai partnerével.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter kiemelte: Délkelet-Ázsia a világ egyik legdinamikusabban fejlődő térsége. A régióban jó perspektívát jelent az együttműködés Kambodzsával, ugyanis az országban jelentős fejlesztési programok indultak meg, amelyek magyar cégeknek is nagy lehetőségeket kínálhatnak - közölte.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadja Prakk Szokhonnt, Kambodzsa külügyi és nemzetközi együttműködési miniszterét (j) és Pan Szoraszak kereskedelmi minisztert (k) Budapesten, a Külgazdasági és külügyminisztériumban Forrás: MTI/Illyés Tibor

Prak Szokhon kambodzsai külügyi és nemzetközi együttműködési miniszter hangsúlyozta: régi együttműködés van Magyarország és Kambodzsa között, rendszeres a párbeszéd a két ország között, és elkötelezettek abban, hogy lendületet adjanak a kétoldalú kapcsolatoknak.