A Momentumnak már a főpolgármester-választás kapcsán is Soros egyeteme jut az eszébe

2019.06.12. 10:37

Donáth Anna, a párt európai parlamenti képviselője szerdai posztjában arról írt, egy főpolgármesternek az a legfontosabb feladata, hogy megvédje a Soros-egyetemet. Nem először bújt ki a szög a zsákból, a Momentum ismét a bevándorláspárti milliárdos érdekeit tartja szem előtt. 

Októberben főpolgármester-választást tartanak, a Momentum Mozgalom pedig mivel kampányol júniusban? A Soros-egyetemmel. Bár nehezen érthető, miért, aki azonban elolvasta Donáth Anna, a párt európai parlamenti képviselőjének szerdai posztját, azt megtudhatta belőle, hogy egy főpolgármesternek az a legfontosabb feladata, hogy megvédje a Soros által finanszírozott ideológiai képző intézményt. "Szerintem olyan főpolgármesterre van szükségünk (...) aki felemeli a szavát, és nem fél kiállni, amikor elüldözik a CEU-t" - írta a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület korábbi projektmenedzsere arról az egyetemről, amelynek temérdek képzése van Budapesten. 

A Momentumról nem először derül ki, hogy mindennél fontosabbnak tartja Soros érdekeit. 

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje, mellette Donáth Anna, a párt európai parlamenti képviselőjeForrás: Facebook

Donáth kitért Kerpel-Fronius Gáborra, a párt főpolgármester-jelöltjére is, akit szerinte nem sokan ismernek, ezért arra kérte követőit, olvassák vissza gondolatait Facebook-oldalán. Volt, aki megtette, és olyan korábbi írására bukkant, amiben a Cseh Katalin által "végtelenül művelt családapaként" aposztrofált informatikus arról írt, hogy 

"Gábor ízig-vérig momentumos és ízig-vérig budapesti. Nap mint nap rengeteget tanulok tőle, és szerencsés vagyok, hogy nemcsak bajtársamnak, de barátomnak is nevezhetem, akire bármikor számíthatok" - így jellemezte Donáth Anna párttársát szerdai bejegyzésében. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK