Kivégezték a bérgyilkos D. Csaba társát

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint D. Csaba tavaly szeptemberben meggyilkolt egy férfit Rákospalotán a Pólus Centernél, ezen kívül gyilkolt Belgrádban és Hollandiában is. A bérgyilkost március elején fogták el egy prágai szállodában, azóta Csehországban várja, hogy melyik országba adják ki. Közben Szabadka közelében kivégezték az egyik társát – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A szerb férfi holttestét egy farmon találták meg Szabadka közelében. Egy helyi portál szerint

a férfi segíthetett menekülni D. Csabának, ő juttatta el Prágába, miután a budapesti gyilkosság után menekülni kellett.

Valószínűleg ezért gyilkolták meg a férfit – írja a Blikk.

Szerb lapok információi szerint

a férfi testén több seb is volt, és a feje is tele volt vágásokkal.

D. Csabát március 1-jén fogták el Prágában, a magyar rendőrök mellett a szerbek és a hollandok is körözték. Azt egyelőre nem tudni, kinek fogják kiadni, a bérgyilkos jelenleg Prágában várja, hogy döntsenek a sorsáról. A szerbiai Kurir úgy tudja, hogy

Magyarországnak van a legnagyobb esélye, mert mi adtuk be először a kérelmet, valamint itt él a bérgyilkos egyik rokona is.

Ebben az esetben az összes ügyét itt tárgyalhatják majd.

Ahogy korábban megírtuk, D. Csaba a gyanú szerint tavaly szeptemberben a rákospalotai Pólus Center mögé beszélt meg egy vállalkozóval üzleti megbeszélést.

A 49. éves V. Lászlót többször megszúrta, majd amikor menekülni próbált, fejbe lőtte. A holttestet a Szilas-patakhoz vitte, és beledobta.

Forrás: Origo

Korábban, tavaly nyáron fényes nappal bement egy amszterdami étterembe, ahol lelőtt egy 62 éves horvát, de holland állampolgársággal is rendelkező drogdílert. Utoljára idén januárban gyilkolt, akkor Belgrádban a nyílt utcán, az otthona előtt lőtte le a 37 éves Nebojsa Markovicot, aki éppen egy babakocsit tett be az autójába.

D. Csaba odament hozzá, és mellkason, majd fejbe lőtte.

A bérgyilkos valószínűleg az áldozat sógorát akarta meggyilkolni, aki a Pink Panther banda tagja.