Vágólapra másolva!
Ennyi; köszönet minden szavazatért; együtt erősek vagyunk – ilyen és ehhez hasonló üzeneteket tettek közzé a Fidesz-KDNP európai listájáról mandátumot szerző politikusok a magyar választópolgároknak. 
Vágólapra másolva!

Ahogy többször beszámoltunk róla, egyértelmű és látványos győzelmet aratott a Fidesz-KDNP a vasárnapi EP-választáson, a kormánypártok a szavazatok több mint felét szerezték meg, míg az ellenzéki pártok apró pártokra estek szét. Orbán Viktor a Bálnában tartott győzelmi beszédében a voksolás eredményét úgy értékelte, hogy pártja „korszakos győzelmet” aratott. Nem véletlen, hiszen a Fidesz szerepelt az egyik legjobban az európai mezőnyben. Ennek megfelelően a kormánypárt politikusai külön-külön mondtak köszönetet a magyar választópolgároknak, hogy rekordmértékben támogatták a magyar miniszterelnök bevándorlásellenes programját.

Trócsányi László, a párt EP-képviselője közösségi oldalán megköszönte mindenkinek, aki elment, és részt vett a választáson! „Köszönöm azoknak, akik a Fidesz EP listájára szavaztak! Köszönjük a bizalmat! Hajrá, Magyarország!” – tette hozzá.

Nagy győzelem volt a tegnapi! Köszönjük a rengeteg támogatást!” Járóka Lívia, a kormánypárti lista harmadik helyezettje is köszönetet mondott.

Deutsch Tamás újrázó európai képviselő egyetlen szóval kommentálta a vasárnapi eredményt:

Hölvényi György is elégedett volt az eredménnyel.

Köszönjük a bizalmat! Nekem továbbra is Magyarország az első!” – írta ki közösségi oldalára Kósa Ádám, aki a magyar választók támogatásának köszönhetően folytathatja a munkát Brüsszelben.

Bocskor Andrea is nekivághat az újabb öt évnek, ő is megköszönte a választóknak „SDG! Köszönöm szépen mindenkinek, aki lehetővé tette és elősegítette, hogy folytassam a munkám! Köszönöm a KMKSZ elnökségének a bizalmat, a Fidesznek a lehetőséget, és mindazoknak is, aki a Fidesz-KDNP-re szavazott, vagy munkájával segítette a kampányt” – fogalmazott posztjában.

„Mindannyian, együtt erősek vagyunk” – üzente Deli Andor, aki már másnap megkezdte a vajdasági magyarok képviseletét az Európai Unióban.

A szintén európai mandátumot nyert eddigi kommunikációs igazgató, Hidvéghi Balázs minden, a Fidesz-KDNP-re érkező szavazatért köszönetet mondott.